Banner 980x90

"SEB bankas" filiāle Liepājā maina atrašanās vietu

"SEB bankas" filiāle Liepājā, kura līdz šim atradās Baznīcas ielā 4/6, jau no pirmdienas, 14.jūlija, gaida klientus jaunās telpās Zivju ielā 11/13, kas atrodas tuvāk pilsētas centram un piedāvā iespēju pie filiāles ērti novietot auto, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē bankas pārstāve Kristīne Martinsone.

Liepājas filiāles vadītāja Ulrika Gēce uzsver, ka Liepājas filiāle ir viena no lielākajām bankas filiālēm - tajā ik mēnesi apkalpojam ap 5000 klientu.

"Lielākā daļa no filiāles klientiem ir privātpersonas, kā arī mazie un vidējie uzņēmumi, kuriem galvenā nepieciešamība ir ērta piekļuve un iespēja saņemt vērtīgu konsultāciju. Tieši tāpēc raudzījāmies, lai jaunā filiāles atrašanās vieta ir tuvāk centram, kas nozīmē, ka klientiem to ir vieglāk sasniegt, un, lai klientiem būtu iespējams ērti novietot auto. Turklāt klientu ērtībai ir izveidotas vairākas atsevišķas tikšanās telpas sarunu norisei. Papildus tam esam ierīkojuši diennakts pašapkalpošanās zonu, kur iedzīvotāji un uzņēmēji paši var veikt ikdienas finanšu darījumus sev izdevīgā laikā 24 stundas 7 dienas nedēļā," stāsta U.Gēce.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)