Banner 980x90

Septembra nogalē norisināsies Liepājas Restorānu nedēļa

Jelgava, 2.aug., LETA. No 24.septembra līdz 30.septembrim Liepājā norisināsies Restorānu nedēļa - nedēļas garumā viesus uzņems 20 restorāni un kafejnīcas, kas būs sarūpējuši īpašas maltītes un piedāvās ceļojumu garšu pasaulē, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļa.

Apvienojot Liepāju un Latviju raksturojošas ēdienu sastāvdaļas, savvaļā augošus gardumus, kā arī, ievērojot citu zemju ēdienu gatavošanas pamatprincipus, vietējie šefpavāri būs sarūpējuši pārsteigumus gan izsmalcinātu garšu cienītājiem, gan vienkāršāku maltīšu cienītājiem, solīja pašvaldībā. Restorānu nedēļas piedāvājums sastāvēs no trīs ēdieniem - uzkodas, pamatēdiena un deserta.

Pasākumā piedalīsies restorāni un kafejnīcās Liepājā un tās apkārtnē.

Liepājas Restorānu nedēļas noslēgumā liepājnieki un pilsētas viesi tiks aicināti baudīt Liepājas Mākslas forumu. Pasākums šogad piedāvās desmit dažādu žanru notikumus, piedaloties māksliniekiem no Latvijas, Zviedrijas, Beļģijas, Austrālijas, Islandes un Austrijas, atspoguļojot mūsdienu mākslas aktualitātes Eiropā un pasaulē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)