Banner 980x90

Sesks: Par "LM" iegādi nopietnu interesi izrāda pieci seši investori

Patlaban norit aktīvas potenciālo maksātnespējīgās AS "Liepājas metalurgs" (LM) pircēju sarunas ar uzņēmuma kreditoriem, un ir "pieci seši nopietni investori", intervijā "Rietumu radio" sacīja Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks.

Lielāka interese esot no Krievijas, jo Krievijā ir lieli metalurģijas uzņēmumi, kurus saista Eiropas tirgus, un caur Baltijas valstīm viņi var veiksmīgāk realizēt savas biznesa ieceres, stāstīja Sesks.

"Ir arī kompānijas no Eiropas Savienības valstīm, kuras izrāda nopietnu ieinteresētību "Liepājas metalurga" iegādē un attīstībā. Eksperti diskusijās gan pieļauj iespēju, ka viena otra Eiropas kompānija, baidoties no konkurenta, kurš atkal tiktu iedarbināts, drīzāk meklē risinājumus, lai tas nestrādātu," sacīja Sesks.

Viņš uzsvēra, ka jūlija beigās ir saistošo piedāvājumu iesniegšanas termiņš, kad arī būs redzami vairāku sarunu procesu rezultāti.

13.jūnijā beidzās termiņš, līdz kuram "Liepājas metalurga" potenciālie investori varēja iesniegt nesaistošos piedāvājumus aktīvu iegādei, savukārt saistošo piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 31.jūlijs.

Nesaistošos piedāvājumus iesniedza desmit potenciālie investori.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)