Banner 980x90

"Stiklu centrs" pērn izkļuvis no zaudējumiem

Liepājā reģistrētais uzņēmums SIA "Stiklu centrs" pērnajā gadā spējis izkļūt no zaudējumiem, gadu noslēdzot ar 9863 latu lielu peļņu, liecina portāla Firmas.lv informācija.

"Stiklu centrs", kas nodarbojas stikla un stikla izstrādājumu ražošanu, 2011.gadā strādāja ar 3355 latu lieliem zaudējumiem, bet pērn no "mīnusiem" izkļuva, nopelnot 9863 latus.
 src=
Savukārt uzņēmuma neto apgrozījums laika posmā no 2003.gada līdz 2012.gadam audzis par aptuveni 1,6 miljoniem.

Kā liecina uzņēmuma vadības ziņojums, "Stiklu centrs" specializējas stikla pakešu ražošanā, kas ir pamata nodarbošanās. Papildus nozares ir stikla izstrādājumu izgatavošana dažādas nozīmes un sarežģītības pakāpes objektiem, struktūrstiklojuma elementu izgatavošana un profesionālās konsultācijas.

Starp lielākajiem objektiem, kuros izmantota "Stiklu centra" produkcija, pērn bijuši RTU mācību korpuss Rīgā, dzīvojamā māja Jūrmalā, Hedinbil autosalons Zviedrijā un citi.

Šogad uzņēmums plāno palielināt apgrozījumu gan vietējā, gan ārvalstu tirgos.

Pēc portāla Firmas.lv informācija, "Stiklu centrs" reģistrēts 2000.gada 25.aprīlī un tā pamatkapitāls ir 2600 lati.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Latvijā reģistrētā SIA "Aile Grupa".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)