Banner 980x90

"Summer Sound" laikā sākti trīs kriminālprocesi par narkotisko vielu nelikumīgu apriti

Rīga, 6.aug., LETA. aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā pludmales festivālā "Summer Sound" sākti trīs kriminālprocesi par narkotisko vielu nelikumīgu apriti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Pirmajā festivāla dienā saistībā ar narkotiskajām vielām reģistrēti 15 notikumi - sāktas 12 administratīvās lietvedības un trīs kriminālprocesi -, bet otrajā dienā sāktas piecas administratīvās lietvedības par narkotiku glabāšanu un lietošanu.

"Dažos gadījumos pie festivāla apmeklētājiem tika atrastas, iespējams, narkotiskās vielās. Tās tika izņemtas, un ir sāktas pārbaudes, lai precizētu atrasto vielu sastāvu," skaidroja Šteinberga. Festivāla teritorijā aizturēts arī viens vīrietis, kurš pie auto stūres bija sēdies, būdams alkohola reibumā.

Savukārt telšu pilsētiņā par zādzībām no vairākām teltīm aizturētas trīs personas. Garnadžu notveršanā palīdzēja telšu pilsētiņas iemītnieki, kuri, pamanot aizdomīgu personu rosīšanos, nekavējoties izsauca policiju.

Policijā uzsver, ka, neskatoties uz kuplo pasākuma apmeklētāju skaitu, kopumā svētki ir aizritējuši mierīgi un pozitīvā gaisotnē.

Kā ziņots, astotais "Summer Sound" festivāls notika Liepājas pludmalē 3. un 4.augustā, un tajā uzstājās tādi mākslinieki kā "Goo Goo Dolls", "Alle Farben", "Coasts", "Daddy was a Milk Man", "Musiqq", "Gacho", Labvēlīgais tips", "Dzelzs vilks", Igo, "Rīgas modes", "Aija Andrejeva, "Pienvedēja piedzīvojumi", "Ozols un Tehnikums", Justs, Laura Rizotto, "Fakts", Ansis, Edavārdi, "Singapūras Satīns", "Riga Reggae", Židrūns", "Čips un Dullais", "The Bad Tones", "Atom".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)