Banner 980x90

Televizori darbam un izklaidei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cilvēki informāciju uztver un atceras labāk, ja tā tiek pasniegta vizuāli. Sākot no palīgekrāniem lielveikalos, konferenču zālēs vai birojos, līdz pat mazajam ekrānam ģimenes virtuvē – televizori ir lielisks veids, kā nodrošināt izklaidi un nodot informāciju. 

Televizori kļūst ar vien attīstītāki un daudzveidīgāki
Televizori ir noderīgi viesistabās, virtuvēs, kafejnīcās, lielveikalos un konferenču zālēs gan kā laika kavēklis, gan kā informācijas nesējs. Izvēloties televizoru, jāapdomā savas vajadzības un iespējas – to cenas var atšķirties pat par vairākiem tūkstošiem, atkarībā no iekļautajām opcijām:
- televizora izmēra;
- pieslēgumvietām un iespējas televizoru savienot ar datoru vai internetu;
- 3D un SMART TV funkcijas pieejamības;
- skaņas sistēmas kvalitātes.

Televizori ir ilgtermiņa ieguldījums, tādēļ pirms iegādēs pārdomā, kā un kur to izmantosi un kādas ir Tavas finansiālās iespējas.

Iegādājies televizoru, neatejot no brokastu galda
Ietaupi gan savu laiku, gan naudu un iegādājies televizoru internetā – veikals Tehnoland.lv jau 22 gadus piedāvā augstas kvalitātes servisu un ērtu iepirkšanos no jebkuras vietas Latvijā. Interneta veikals sadarbojas ar labākajiem televizoru izplatītājiem, nodrošinot plašu izvēli gan cenu, gan ietverto iespēju ziņā. Pieejami gan LED, gan ULTRA HD televizori, kā arī dažādi televizoru aksesuāri – 3D brilles, WiFi adapteri, TV pultis, webkameras, antenas, dekoderi un daudzas citas preces. Katrai precei pieejams sīks tehniskās specifikācijas apraksts un iespēja vairākus televizorus salīdzināt, lai katrs varētu izvēlēties pašu labāko variantu savām vajadzībām.

Vairāk nekā 400 dažādu televizoru Tavai izvēlei
Iepērkoties interneta veikalā Tehnoland.lv, klientiem tiek piedāvātas vairākas privilēģijas un servisa iespējas viņu ērtībām:
- katram televizoram tiek piešķirta 24 mēnešu garantija. Tehnoland.lv veikalam Rīgā ir vairāki servisa centri – izmantojot garantijas remontu, izvēlies sev tuvāko servisa punktu;
- apmaksāt preci iespējams gan ar internetbankas starpniecību, gan skaidrā naudā vai ar karti, ja saņem preci veikalā;
- televizoru vari iegādāties arī līzingā, izmantojot kādu no Latvijas lielākajām līzinga kompānijām;
- saņemt savu televizoru vari atbraucot tam pakaļ uz Tehnoland.lv veikalu vai, izmantojot kurjera pakalpojumus, saņemt preci sev vēlamā adresē.

Pārskati televizoru piedāvājumus, izvēlies sev derīgāko un saņem to pie savām namdurvīm jau nākamajā dienā! Iegādājies augstākās kvalitātes televizoru, neizejot no mājām Tehnoland.lv mājaslapā Tehnoland.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)