Banner 980x90

"Tosmares kuģubūvētavas" akcionāri pagaidām nelemj par revidentu šim gadam

Rīga, 10.sept., LETA. Maksātnespējīgās kuģubūves kompānijas "Tosmares kuģubūvētava" akcionāri kārtējā sapulcē piektdien, 7.septembrī, nav lēmuši par revidentu šim gadam, teikts kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Kompānijas pārstāvji informē, ka "Tosmares kuģubūvētavas" maksātnespējas procesa administrators Ivars Meļķis lūdzis izslēgt un neizskatīt sapulcē jautājumu par revidenta apstiprināšanu 2018.gadam, jo vēl nav pieņemts lēmums par kompānijas saimnieciskās darbības apturēšanu vai turpināšanu. Gadījumā, ja tiks pieņemts lēmums par kompānijas saimnieciskās darbības turpināšanu, tiks sasaukta akcionāru ārkārtas sapulce, kurā tiks lemts par revidenta apstiprināšanu 2018.gadam.

Vienlaikus akcionāru kārtējā sapulcē pieņemts zināšanai "Tosmares kuģubūvētavas" valdes ziņojums par 2017.gada darbības rezultātiem un kompānijas administratora ziņojums par darbību 2018.gadā, apstiprināts kompānijas 2017.gada pārskats, kā arī nolemts 2017.gada zaudējumus segt no nākamo gadu peļņas.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Kurzemes rajona tiesa Talsos šogad 9.augustā pasludināja "Tosmares kuģubūvētavu" par maksātnespējīgu. Maksātnespējas pieteikumu tiesā iesniedza SIA "Smare".

Tāpat ziņots, ka "Tosmares kuģubūvētava" 2017.gadā strādāja ar 3,493 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 31,7% mazāk nekā 2016.gadā, kā arī cieta zaudējumus 681 549 eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Uzņēmuma akcijas kotē "Nasdaq Riga" biržas otrajā sarakstā. Tā lielākā īpašniece ir "Rīgas kuģu būvētava".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)