Banner 980x90

Uzņēmums "Jensen Metal" paplašinās un aicina komandā jaunus darbiniekus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Uzņēmums "Jensen Metal", kas atrodas Liepājas biznesa centrā, Kapsēdes ielā 2, šogad ir paplašinājies un gandrīz 3000 kvadrātmetru platībā tapusi jauna un moderna ražotne, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja LSEZ "Jensen Metal" SIA Personāla struktūrvienības vadītāja Maira Deķere.

Ražotnes izveidē un jaunu iekārtu iegādē investēts 1,3 miljoni eiro. Līdz ar augošo pieprasījumu un ražošanas jaudu palielināšanos, uzņēmums šogad aicina komandai pievienoties 15 līdz 20 jaunus darbiniekus.

"Jensen Metal" apgrozījums 2015./2016. finanšu gadā sasniedza 20,8 miljoni eiro un jau otro gadu pēc kārtas pieaugums ir aptuveni 20% apjomā. Uzņēmums ir arī sasniedzis rentabilitātes līmeni, kas ļauj veikt salīdzinoši lielas investīcijas un nodrošina stabilitāti. "Jensen Metal" plāno izaugsmi arī turpmāk, bet ņemot vērā to, ka uzņēmumam pašlaik nav pietiekoša darbaspēka resursa, tas apgrūtina klientu pasūtījumu izpildi.

Lai turpinātu veiksmīgo attīstību, "Jensen Metal" savā komandā aicina darbiniekus ar pieredzi lokmetināšanā ar volframa elektrodu inertās gāzes vidē. Potenciālajiem darbiniekiem vēlama vismaz vidējā profesionālā izglītība (apgūti tādi priekšmeti, kas būtu nepieciešami arī darba izpildē – piemēram, rasējumu lasīšana, materiālu mācība, elektrotehnika, u.c.). Uzņēmums no jaunajiem darbiniekiem sagaida ieinteresētību, kā arī vēlmi mācīties un pilnveidoties. Kā rāda iepriekšējā pieredze, personāla atlasē ir bijuši arī veiksmīgi piemēri, kad cilvēks nav ieguvis profesionālo izglītību, bet metināšanu ļoti labā līmenī apguvis pašmācības ceļā un turpina pilnveidoties uzņēmumā – atbilstoši darba specifikai.

Kā veiksmīgu piemēru var minēt uzņēmuma apmācību programmu, kurā no pagājušā gada septembra uzsāka darbinieku pieņemšanu ar nelielu darba pieredzi vai vispār bez iepriekšējas darba pieredzes metināšanā. No programmas ietvaros pieņemtajiem 29 darbiniekiem, šobrīd uzņēmumā strādā 21 darbinieks, kas apguvis tieši uzņēmuma specifikai nepieciešamās prasmes un iemaņas, uzsākot savu profesionālo izaugsmi. Kopumā uzņēmuma šobrīd strādā 245 darbinieki.

Uzņēmums kopā ar Liepājas Valsts tehnikumu šobrīd strādā pie jaunas TIG metinātāju apmācību programmas izstrādes. Plānots, ka jau šī gada rudenī sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru uzņēmums organizēs atlasi interesentiem, kuri vēlas uzsākt dalību šajā apmācību programmā un pievienoties "Jensen Metal" komandai. Par apmācību programmas uzsākšanu sekos detalizētāka informācija.

"Pēdējā pusgada laikā "Jensen Metal" ir notikuši seši lieli starptautisko klientu auditi. Visi auditoru ziņojumi ir apliecinājuši, ka uzņēmuma darba principi un kvalitātes sistēmas bieži pat sasniedz līmeni, kas atbilst augstākajam savā izstrādājumu grupā Eiropā. Tas ir panākts ar intensīvu darbu, tomēr pie sasniegtā uzņēmums neapstājas, jo galvenais mērķis ir būt par savu klientu primāro vēlamo piegādātāju. Tādēļ aicinām savai komandai pievienoties strādāt gribošus, enerģiskus un uz augstiem darba rezultātiem motivētus cilvēkus, kuri vēlas mācīties, pilnveidoties un strādāt stabilā uzņēmumā," uzsver LSEZ "Jensen Metal" SIA vadība.

Kopumā uzņēmums Liepājas biznesa centrā aizņem gandrīz 17 000 kvadrātmetru lielu platību. Lielākie eksporta tirgi ir Dānija (56%), Nīderlande (22%), Vācija (14%), ASV (5%). Uzņēmumā ražotā produkcija aptver ļoti plašu nozaru spektru – pārtikas rūpniecību, furnitūras nozari, enerģētikas sektoru, lauksaimniecības, kā arī būvniecības sektoru. Uzņēmuma klienti ir globālā līmenī vadošie uzņēmumi un saražotā produkcija tiek izplatīta pa visu pasauli, sākot no Skandināvijas valstīm līdz pat Austrālijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)