Banner 980x90

Vēlēšanu iecirkņos divu dienu laikā novērota zema vēlētāju interese par EP deputātu kandidātu sarakstiem

Rīga, 21.maijs, LETA. Vēlēšanu iecirkņos novērojama zema vēlētāju interese par Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās pieteiktajiem deputātu kandidātu sarakstiem, aģentūra LETA noskaidroja vēlēšanu iecirkņos.

Vakar par kandidātu sarakstiem interesi izrādījuši divi cilvēki Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas vēlēšanu iecirknī un Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā, liecina iecirkņu sniegtā informācija.

Kā aģentūrai LETA pauda Nevalstiskās organizācijas nama iecirkņa priekšsēdētāja Madara Meiere, vēlētāju aktivitāte ir ļoti zema. Viņa arī piebilda, ka konkrētajā iecirknī divi cilvēki bija atnākuši, lai pieteiktu mājas vizītes, bet vēl divi, lai noskaidrotu savu vēlēšanu iecirkni, bet interesi tieši par deputātu kandidātu sarakstiem vēl neviens nav izrādījis.

Arī Liepājas Latviešu biedrības namā vēlētāju aktivitāte nav novērojama. Kā norādīja iecirkņa komisijas priekšsēdētāja Iveta Freimane, divu dienu laikā iecirkni apmeklējis viens vēlētājs, kurš bija pieteicis mājas vizīti.

Jau ziņots, ka gan vakar, 20.maijā, gan arī šodien, 21.maijā, bija iespējams doties uz vēlēšanu iecirkņiem, lai iepazītos ar kandidātu sarakstiem, pieteiktu mājas vizītes, kā arī noskaidrotu citus jautājumus saistībā ar gaidāmajām Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)