Banner 980x90

Virtuālās realitātes tūrē varēs iepazīt Liepājas koncertzāli

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Arhitektūras un tehnoloģiju nedēļas "Arhi Tech Riga" ietvaros trešdien, 6.aprīlī notiks Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" virtuālās realitātes tūres performance, aģentūru LETA informēja projekta kuratore, virtuālās realitātes studijas "Go VR Studio" dibinātāja Gunita Kuļikovska.

Koncertzāles "Lielais dzintars" virtuālās realitātes tūre apmeklētājiem būs pieejama no plkst.15.00 interjera dizaina centrā "Xcelsior".

Virtuālā tūre ir "Go VR Studio" un Liepājas koncertzāles kopdarbs.

"Esam radījuši unikālu virtuālo vidi, kas ļauj "Lielo dzintaru" iepazīt ļoti daudziem potenciālajiem apmeklētājiem un interesentiem visā plašajā pasaulē," norāda Kuļikovska.

Nākotnē plānots integrēt virtuālās realitātes risinājumus arī biļešu iegādes procesā un citās digitālajās vidēs.

Jau ziņots, ka no 30.marta līdz 6.aprīlim interjera dizaina centrā "Xcelsior" notiek "Archi Tech Riga" nedēļas pasākumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)