Banner 980x90

Jauno vieglatlētikas manēžu Liepājā, visticamāk, būvēs "UPB"

Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Jauno vieglatlētikas manēžu Liepājā, visticamāk, būvēs AS "UPB", "Rietumu radio" informēja Liepājas domē.

Par to liecina arī noslēdzies atkārtots iepirkumu konkurss. Kopējā līgumcena ir 6 185 316,13 eiro (bez PVN).

Kā informēja Liepājas domes priekšsēdētāja padomnieks sabiedrisko attiecību jautājumos Andrejs Rjabcevs, tad "UPB" konkursā ir uzvarējusi, bet vēl ir 10 dienas, lai lēmumu pārsūdzētu. Tikai pēc tam būs zināms galīgais rezultāts.

Jau ziņots, ka 13.jūnijā Iepirkumu uzraudzības birojs saņēma AS "UPB" sūdzību, kurā tika apstrīdēta SIA "Merks" uzvara iepirkumā par vieglatlētikas manēžas būvprojekta izstrādi un ēkas būvniecību. Ņemot vērā konstatētos pārkāpumus, SIA "Merks" tika izslēgta no turpmākās dalības konkursā.

Pēc Iepirkumu uzraudzības biroja iesniegumu izskatīšanas komisijas lēmuma, ņemot vērā konstatētos pārkāpumus, SIA "Merks" tiek izslēgts no turpmākās dalības konkursā.

Manēžas projekts izstrādāts pēc Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas noteiktajiem standartiem ar atbilstošu slēgto vieglatlētikas manēžu, kā arī pielāgotām telpām sportistu internātam.

4900 kvadrātmetru platībā plānots izvietot 200 metru skrejceļu ar četriem celiņiem pa apli, iesildīšanās laukumu, sektorus ar nepieciešamo aprīkojumu augstlēkšanai, tāllēkšanai un lodes grūšanai, laukumu basketbola, florbola, iekštelpu futbola un volejbola sporta spēļu vajadzībām, šķēpmešanas treniņsektoru un saliekamās skatītāju tribīnes.

Papildus vieglatlētikas manēžai tiks būvēta arī četrstāvu ēka, kurā atradīsies ģērbtuves un apmeklētāju centrs, ēdnīca gan skolēniem, gan manēžas apmeklētājiem ar virtuvi un ēdamzāli, mācību klases, manēžas un Sporta spēļu skolas administrācijas kabineti, bibliotēka un sportistu internāts. Četrstāvu ēka būs savienota ar 5.vidusskolas ēku un manēžu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)