Banner 980x90

Komiskākie auto aksesuāri no interneta dzīlēm

Tur, kur ir automašīnas, tur ir arī to aksesuāri. Daļa no tiem ir pierasti un neraisa ne izbrīnu, ne kādas citas spēcīgas emocijas, tomēr ir atrodami arī tādi auto piederumi, kas patiešām pārsteidz. 

Ja internetā pavadīsi pietiekami daudz laika, atradīsi daudzus unikālus izgudrojumus, kas palīdz praktiski jebkam, ko vien vari iedomāties darīt, atrodoties automašīnā. Vai vēlies baudīt siltu ēdienu, kamēr atrodies sastrēgumā? Nav problēmu, to var atrisināt. Vai gribi atstāt iespaidu uz apkārtējiem, radot unikālu izskatu savam auto? To ir viegli īstenot! Pateicoties daudzveidīgajam auto aksesuāru klāstam, mūsdienās iespējams gandrīz jebkas!

Turpinājumā daži neparasti aksesuāri, ar ko aprīkot savu auto. Kāds ir Tavs viedoklis – tie ir ģeniāli vai absolūti nederīgi? 

Motora pārsega "ūsas"
Vai kādreiz esi vēlējies, lai tavam spēkratam ir efektīvas ūsas? Nē? Tomēr kāds, acīmredzot, ir juties slikti par to, ka viņa auto izskatās tik "pliks", tādēļ nāca klajā ar dažādiem pūkainiem aksesuāriem, kas automašīnai piešķir mazliet vairāk pašpārliecinātības. Automašīnu lukturu skropstas ir bijušas jau labu laiku, savukārt automašīnu ūsas ir nedaudz retāk sastopams skats uz ceļa.

Auto kafijas automāts 
Tiem, kas cīnās, lai savlaicīgi izkļūtu no gultas un vienmēr kavē, noderīgs varētu būt kafijas automāts automašīnā. Lavazza piedāvā ērtu ceļojuma lieluma kafijas automātu, kas ievietots tieši tasītes turētājā – tas nozīmē, ka tu vari pagatavot perfektu espresso, kamēr brauc uz darbu. Tam nepieciešams tikai 12 V barošanas avots – un kafijas automāts ir gatavs darbam. Tas ir ērti un, līdz ar to, arī ģeniāli. 

Mini mikroviļņu krāsniņa 
Lai arī sava miniatūrā izmēra dēļ varētu atstāt komisku iespaidu, tomēr ir samērā noderīgs izgudrojums – īpaši tiem, kas vienmēr steidzas un ēd "pa ceļam". Šāda krāsniņa noderīga arī ceļojumu laikā, kad ir vēlme pēc silta ēdiena. Protams, te gan jāatceras, ka drošības apsvērumu dēļ šo ierīci noteikti nevajadzētu izmantot braukšanas laikā.

Dzinēja skaņas pastiprinātājs 
Kad šī ierīce ir pievienota automašīnas lādētājam, tā tiek savienota ar audio sistēmu un liek jebkuram dzinējam skanēt kā V8. Izklausās lieliski, vai ne? Pat Fiat Cinquecento vadītājs var radīt pasažieriem iespaidu, ka zem auto pārsega ir tāda pati jauda kā Ford Mustang. Bet, protams, tas tā nav. Tas joprojām ir tikai Fiat Cinquecento ar 1,1 litru motoru zem pārsega un jaudīgu cilindru troksni, kas dzirdami no skaļruņiem.

Uzlīmes, kas atgādina ložu caurumus
Par šo piederumu vai cilvēkiem, kas tos lieto, neko daudz nevar piebilst. Uzlīmes paredzētas, lai automašīna izskatās tā, it kā tā būtu cietusi no šāvieniem. Ir gan grūti saprast, kādēļ lai kāds vēlētos, lai automašīna būtu pilna ar ložu caurumiem, un vēl grūtāk ir saprast, kāpēc vajadzīgas uzlīmes, kas rada šādu iespaidu. 

Asprātīgi ātrumpārslēgi 
Lai uzlabotu auto salona izskatu un radītu pozitīvāku noskaņojumu gan sev, gan pasažieriem, autovadītājs var izvēlēties kādu amizantu ātrumpārslēgu, piemēram, kāda multeņu varoņa galvu, pokera vai futbola bumbu. Šī aksesuāra funkcionalitāte ir atsevišķs jautājums, taču vizuāls efekts garantēts. 

Komiski drošības jostu pārvalki 
Drošības josta, lai arī vajadzīga, tomēr mēdz būt visai neērta – tā tomēr ražota no materiāla, kas nejauki graužas plecā. Aksesuāru ražotāji ir izdomājuši ērtu un pievilcīgu risinājumu – mīkstus drošības jostu pārvalkus. Izvēle ir gana liela – piedāvājumā gan vienkārši, gan pavisam komiski risinājumi. Lūk, visas iespējas radošām izpausmēm un veselīgai smieklu devai! 

Aizmugures logu tīrītājs neierastā formātā 
Sveicienam pacelta roka, suņu, kaķu vai citu dzīvnieku astes – interneta dzīlēs atrodamie risinājumi ir dažādi. Tas ir veids, kā izcelt savu braucamo citu vidū un likt pasmaidīt apkārtējiem. 

Drošības aspekts un apdrošināšana
Auto aksesuāri var būt veids, kā izcelties, uzlabot noskaņojumu un komforta līmeni. Tomēr ļoti svarīgi, lai tie neapdraud drošību uz ceļa. Tātad – pirms izvēlies kādu auto aksesuāru, pārliecinies, ka tas būs ne viens skaists un kvalitatīvs, bet arī drošs. 

Dodoties ceļā, padomā arī par apdrošināšanu. Atceries, ka OCTA apdrošināšana ir obligāta prasība ikvienam motorizētam transporta līdzeklim, kas piedalās ceļu satiksmē, un to, gluži tāpat kā auto aksesuārus, ērti var izvēlēties internetā – piemēram, šajā mājaslapā

Iegādāties OCTA polisi piedāvā dažādas apdrošināšanas kompānijas. Lai būtu pārliecība, ka izvēlēts piemērotākais risinājums, noderīgs būs OCTA kalkulators – tas pieejams šeit. Norādot visu prasīto informāciju, uzreiz būs redzami tieši tev piemērotākie apdrošināšanas piedāvājumi. Atliks tikai izvēlēties labāko!

Automašīna nav tikai pārvietošanās līdzeklis – tas var daudz ko pastāstīt par tās īpašnieka personību. Te palīdzēt var arī aksesuāri, tomēr tos jāizvēlas apdomīgi, paturot prātā drošības aspektu. 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)