Banner 980x90

Liepājā norisināsies tematiskais riteņbraukšanas vakars

Rīga, 16.aug., LETA. Ar sezonas noslēdzošo tematisko riteņbraukšanas aktīvo vakaru šodien plkst.19 aktīvās atpūtas vietā "Beberliņi" tiks ievadīts pasākums visai ģimenei "Liepājas velodiena", aģentūru LETA informēja riteņbraukšanas kluba "Liepāja" treneris Juris Vilmanis.

"Liepājas velodiena" pilsētā norisināsies 18.augustā, bet, lai pilnvērtīgāk sagatavotos sacensību dienai, organizatori aicina piedalīties pēdējā tematiskā riteņbraukšanas aktīvā vakara norisē.

Teorētiskajā daļā profesionāli un pieredzējuši riteņbraucēji dalīsies zināšanās par piemērotāko uzturu pirms sacensībām un citiem garākiem pārbraucieniem, lai organisms tiktu nodrošināts ar nepieciešamajām enerģijas rezervēm. Vilmanis klāstīja, ka iepriekšējās pāris dienās pirms sacensībām būtu vēlams vairāk uzņemt ogļhidrātus, bet sacensību dienā ir svarīgi ieturēt pareizas brokastis. Detalizētāku informāciju ikviens varēs uzzināt aktīvajā vakarā.

Savukārt aktīvā vakara praktiskajā daļā ikviens dalībnieks tiks iepazīstināts un varēs izbraukt sacensību trasi, lai sestdien, sacensību dienā, justos drošāk un pārliecinātāk.

"Liepājas velodienā" dalībnieku izvēlei būs pieejamas trīs distances: MTB sporta brauciens, Ģimenes izturības brauciens un pašiem mazākajiem - Bērnu brauciens.

Organizatori sacensību uzvarētājiem un dalībniekiem ir sarūpējuši arī piemiņas balvas.

Reģistrācija un numuru izņemšana pasākuma dienā, 18.augustā, sāksies no plkst.10, savukārt pirmais starts tiks dots Ģimenes izturības braucienam, kas sāksies plkst.12.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)