Banner 980x90

Liepājā policija pieķer pusaudžus apķēpājam ēkas sienu

Rīga, 19.sept., LETA. Vakar neilgi pirms pusnakts Liepājas pilsētas pašvaldības policijas darbiniekiem notikuma vietā izdevies noķert pusaudzi, kurš apķēpāja dzīvojamās ēkas sienu, aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas pašvaldības policijas pārstāvis Kaspars Vārpiņš.

Viņš stāstīja, ka ap plkst.23.35 Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieks, no darba brīvajā laikā, esot Šķēdes ielā, sadzirdēja skaņu, kas raksturīga krāsas baloniņu izmantošanai. Dodoties uz vietu, no kurienes nāca skaņas, tika pamanīti divi pusaudži, kuri ar krāsas baloniņiem apķēpāja daudzdzīvokļu ēkas sienu.

Vienu no pusaudžiem policijas darbiniekam izdevās notvert un uz notikuma vietu tika izsaukti dežurējošie Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki.

Pēc policistu ierašanās, tika konstatēts, ka ir apķēpāta arī blakus esošā veikala fasāde ar tādu pašu krāsu, kas vēl nebija nožuvusi. Netālu tika atrastas arī abu pusaudžu somas.

Policijas darbinieki noskaidroja arī aizmukušās personas personas datus. Savukārt uz vietas noķertais, 2004.gadā dzimušais pusaudzis, tika aizturēts un nogādāts Valsts policijā lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai, kā arī sniegta informācija par otro ķēpātāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)