Banner 980x90

Liepājā politiski represētie varēs saņemt svētku pabalstu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sagaidot Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu, Liepājas pašvaldība visām politiski represētajām personām izmaksās svētku pabalstu 30 eiro apmērā, tādējādi izsakot atzinību par devumu Latvijas neatkarības stiprināšanā, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā. 

Pabalstu politiski represētie, kuru dzīvesvieta deklarēta Liepājā, no 7.novembra varēs saņemt jebkurā no A/s "Norvik banka" Liepājas filiālēm, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. 

Represētie, kuri veselības stāvokļa dēļ paši nevar aiziet uz banku, aicināti līdz 31. oktobrim ar aprūpētāju vai pilnvaroto personu palīdzību vērsties ar iesniegumu Sociālajā dienestā par pabalsta piegādi dzīvesvietā vai tā pārskaitīšanu uz personas norādīto kontu kredītiestādē.

Šobrīd Sociālā dienesta redzeslokā ir 420 represētās personas, par kurām arī sagatavots pabalsta saņēmēju saraksts bankai. Ja persona nav iekļauta sarakstā, tad pabalstu var pieprasīt Sociālajā dienestā, 220. kabinetā, iesniedzot pabalsta saņemšanai nepieciešamos dokumentus līdz šā gada 10.decembrim.

Iesniegumu par pabalsta piegādi mājās var iesniegt 220. kabinetā pirmdienās no plkst.14.00 līdz plkst.17.00, otrdienās no plkst.9.00 līdz plkst.12.00, ceturtdienās no plkst.15.00 līdz plkst.18.00 un piektdienās no plkst.14.00 līdz plkst.16.00.

Neskaidrību gadījumā var zvanīt uz Sociālo pakalpojumu daļu pa tālruni 634 89674.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)