Banner 980x90

Liepājā testēs jaunos "Isuzu" markas autobusus

Rīga, 6.nov., LETA. Līdz decembrim dažādos pilsētas autobusu maršrutos Liepājā tiks testēti jaunie "Isuzu" markas autobusi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jaunie autobusi tiks testēti, gatavojoties veco "Volvo" markas autobusu nomaiņai.

Pasažieri savas atsauksmes par jaunajiem autobusiem aicināti izteikt Liepājas pilsētas pašvaldības aģentūras "Liepājas sabiedriskais transports" sociālajos saziņas līdzekļos. Īpaši tiek gaidītas atsauksmes no pasažieriem ar kustību traucējumiem, kā arī pasažieriem, kuri pārvietojas ar bērnu ratiņiem.

Pamatojoties uz 2014.gadā noslēgto sadarbības līgumu starp "Liepājas sabiedriskais transports" un AS "Liepājas autobusu parks" par sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu Liepājas pilsētas maršrutos, Liepājas sabiedriskā transporta maršrutu tīklā nevar tikt izmantoti autobusi, kas vecāki par desmit gadiem.

Ņemot vērā to, ka Liepājas sabiedriskā transporta maršrutos vēl kursē vecie astoņi "Volvo" markas autobusi, kas nākamajā gadā sasniegs desmit gadu vecumu, tos plānots nomainīt pret jauniem autobusiem, tādēļ pārvadātājs ir sācis jaunu autobusu testēšanu.

Savukārt 2015.gadā Liepājā sāka kursēt 43 jauni Polijā ražoti "Solaris" lielie autobusi un 14 "Mercedes Benz" mazas ietilpības autobusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)