Banner 980x90

Liepājā uzņēmums "Trelleborg" veido riteņu disku ražošanas centru

Jelgava, 19.okt., SIA "Trelleborg Wheel Systems Liepāja" 2018.gada beigās plāno pabeigt ražošanas paplašināšanas projektu, veidojot riteņu disku ražotnes centru, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Tikšanās laikā ar Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieku pilsētas attīstības un sadarbības jautājumos Gunāru Ansiņu (Liepājas partija) uzņēmuma vadība norādījusi, ka, izvērtējot līdzšinējo ražotnes darbību, ir izstrādāts plāns ne tikai paplašināt uzņēmuma ražotnes telpas Liepājā, bet galvenokārt radīt unikālu izcilības centru augstas kvalitātes disku ražošanai, kuri paredzēti profesionālam lauksaimniecības, mežsaimniecības un dārzkopības tirgum.

Saistībā ar uzņēmuma attīstības plāniem "Trelleborg Wheel Systems" tuvāko divu gadu laikā Liepājā plāno papildus nodarbināt vairāk nekā 100 darbiniekus, piedāvājot apmācības iespējas Liepājas rūpnīcā. Uzņēmums jau 11 gadus strādā Liepājas Biznesa centrā.

"Trelleborg Wheel Systems", kas ir daļa no "Trelleborg" grupas, ir vadošais globālais riepu un disku piegādātājs lauksaimniecības un mežsaimniecības mašīnām, materiālu pārvietošanas, celtniecības transportlīdzekļiem, motocikliem, velosipēdiem un citiem speciālajiem transporta segmentiem. "Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmums dibināts 2007.gadā. Pērn tā apgrozījums bijis 10 804 129 eiro, bet peļņa sasniegusi 1 346 318 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)