Banner 980x90

Liepāju darba vizītē apmeklē Krievijas Federācijas vēstnieks

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Liepājā darba vizītē otrdien, 13.septembrī, ieradās Krievijas Federācijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs, lai viesotos Krievijas Ģenerālajā konsulātā un tiktos ar Liepājas domes vadību, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā. 

Vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs ieradās Liepājas pilsētas domē pieklājības vizītē, kuras laikā tikās ar Liepājas domes priekšsēdētāju Uldi Sesku, priekšsēdētāja vietniekiem Gunāru Ansiņu un Juriju Hadaroviču, kā arī Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvaldnieku Jāni Lapiņu un Liepājas Speciālās ekonomikas zonas zivju pārstrādes uzņēmuma SIA "Kolumbija Ltd" valdes priekšsēdētāja vietnieci Tatjanu Rudu. 

Tikšanās laikā ar Liepājas domes vadību Krievijas vēstnieks tika iepazīstināts ar prezentāciju par Liepājas pilsētas kultūras dzīvi, sociālekonomisko situāciju, pilsētas attīstību, speciālās ekonomiskās zonas un uzņēmējdarbības aktualitātēm, kā arī investīciju iespējām Liepājas pilsētā. Tiek apspriestas ekonomiskās sadarbības iespējas. Aktuālākie sarunu temati bija tranzīta bizness ar Krievijas Federāciju, eksporta jautājumi dažādās uzņēmējdarbības sfērās un sadarbības iespējas zivjsaimniecības nozarē.

Vēstnieka vizītes mērķis Liepājā ir gatavošanās Krievijas Federācijas domes vēlēšanām, kuras notiks 18.septembrī. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)