Banner 980x90

Mākslīgā akmens izstrādājumi vannasistabā – praktiski un gaumīgi

Materiālam, ko izvēlas vannasistabas aprīkošanai, vajadzētu būt tiešām praktiskam – izturīgam saskarē ar ūdeni, ziepēm, kosmētiku, arī viegli kopjamam un tādam, kas ātri nezaudē savu labo izskatu. Mākslīgais akmens atbilst visām šīm prasībām. Un tas atbilst arī augstākajiem estētiskajiem standartiem, jo ir patīkams taustei, izsmalcināts un vizuāli pievilcīgs, piešķirot patiesi greznu noskaņu.

Mākslīgais akmens vannasistabā ir ar tiešām plašu pielietojumu. No šī materiāla var izgatavot dažādus izstrādājumus, ko iespējams maksimāli pielāgot katras vannasistabas izmēram, tās lietotāju vajadzībām un gaumei.

• Mākslīgā akmens vannasistabas izlietnes un virsmas
Vannasistabas izlietnes no mākslīgā akmens, kas apvienotas ar mākslīgā akmens virsmu, radot monolītu objektu, ir lielisks risinājums ikvienā vannasistabā. Šādu virsmu, kas apvienota ar izlietni, var pielāgot jebkurai vannasistabai, radot vajadzīgo dizainu, formu un izmēru. Mākslīgā akmens izlietnes un virsmas īpaši pielāgojamas nelielām telpām, kur nepieciešami kompakti risinājumi. Mākslīgā akmens virsma un izlietne vannasistabā izskatīsies eleganti un kļūs par centrālo objektu, ap kuru veidot telpas interjeru. Šo virsmu un izlietni ir viegli kopt ar jebkuriem sadzīves tīrīšanas līdzekļiem. 

• Vannas apdares no mākslīgā akmens
No mākslīgā akmens iespējams izgatavot arī vannas apdares, lai nomaskētu nevēlamo un uzlabotu telpas funkcionalitāti. Ar vannas apdares elementiem iespējams radīt papildu virsmu pie vannas, kur novietot kosmētiku vai kādu dekoratīvu elementu. Telpas interjeram un krāsām pieskaņota vannas apdare arī palīdzēs radīt vienotu estētisko ansambli vannasistabā – telpa izskatīsies grezna un moderna.

• Mākslīgā akmens dušas paliktņi
Tāpat no mākslīgā akmens var izgatavot jebkurai vannasistabai pielāgotu dušas paliktni, kas ideāli iederēsies tieši tajā vietā, kas tam atvēlēta. Nelielās vannasistabās tas ir ērts risinājums, jo veikalos jau gatavu produktu, kas labi iederētos, atrast ir ļoti grūti, jo parasti tiek izmantoti daži standarta izmēri. No mākslīgā akmens iespējams radīt tieši tādu dušas paliktni, kas iederas kopējā interjerā un der konkrētajā vannasistabas vietā.

• Mākslīgā akmens sienu paneļi un plaukti
Bet ar to mākslīgā akmens iespējas vannasistabā nebūt nebeidzas. No šī materiāla tiks izgatavoti arī pieskaņoti sienu paneļi un plaukti, lai telpas interjera ansamblis būtu pilnīgs un patiešām gaumīgs. Katrs var pasūtīt tādus mākslīgā akmens izstrādājumus, kādus vēlas – gan izmēru, gan dizaina, gan formas ziņā. Iespējams pasūtīt gan klasiskas, gan modernas vannasistabas izlietnes, dušas paliktņus, plauktus un citus elementus.

"Korte.lv" – mākslīgā akmens izstrādājumi vannasistabai 
Augstas kvalitātes izstrādājumus vannasistabai no mākslīgā akmens var pasūtīt uzņēmumā "Korte.lv", kas ir vadošais un pieredzes bagātākais mākslīgā akmens apstrādes uzņēmums Baltijas valstīs. Jau neskaitāmi daudzās mājās un sabiedriskās ēkās gadiem uzticami kalpo "Korte.lv" ražotās vannasistabas un virtuves virsmas, izlietnes, plaukti un palodzes.

"Korte.lv" ātri un precīzi izgatavos mākslīgā akmens izstrādājumus pēc individuāla pasūtījuma. Pirms izgatavošanas tiek veikta uzmērīšana objektā, lai izgatavotā vannasistabas izlietne, virsma, plaukts un citas detaļas nevainojami iekļautos tiem paredzētajās vietās. Vairāk par mākslīgā akmens izstrādājumiem iespējams uzzināt uzņēmuma mājaslapā www.korte.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)