Banner 980x90

Nākamnedēļ Beberliņu ūdenskrātuvē norisināsies starptautiskas glābēju un ūdenslīdēju sacensības

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
No 15. līdz 16.jūnijam, Liepājā, Beberliņu ūdenskrātuvē norisināsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) organizētās starptautiskās glābēju un ūdenslīdēju sacensības, kurās sacentīsies piecas VUGD teritoriālo struktūrvienību komandas, kā arī ūdenslīdēju speciālās vienības komanda no Baltkrievijas.

Sacensības norisināsies divās glābšanas darbu uz ūdens un vienā zemūdens darbu disciplīnā komandās. Sacensības tiks atklātas ceturtdien, 15.jūnijā, plkst.11.00 – pirmajā sacensību dienā komandas izpildīs abas glābšanas darbu uz ūdens disciplīnas, bet sacensību otrajā dienā, 16.jūnijā, no plkst.10.00 norisināsies sacensības zemūdens darbu disciplīnā. Liepājas iedzīvotāji un viesi aicināti apmeklēt sacensības klātienē un atbalstīt sacensību dalībniekus – īpaši sacensību pirmajā dienā, kad būs iespējams vērot dalībniekus sacenšoties glābšanas darbu uz ūdens disciplīnā.

Glābēju un ūdenslīdēju sacensības tiek rīkotas, lai pilnveidotu glābēju un ūdenslīdēju profesionālās iemaņas, popularizētu glābēju un ūdenslīdēju sportu, kā arī, lai veicinātu savstarpējo un starptautisko sadarbību. Sacensības norisināsies jau otro reizi – pagājušajā gadā komandu kopvērtējumā pirmo vietu izcīnīja Kurzemes reģiona brigāde.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)