Banner 980x90

Padomi vīrietim, kā izvēlēties apavus

Apavi ir neatņemama garderobes sastāvdaļa. Pastāv uzskats, ka tieši sievietes ir tās, kurām ir vairāk apavu un kuras to iegādei piešķir diezgan lielu nozīmi. Taču arī vīrieši arvien vairāk sāk pievērst uzmanību savam ārējam tēlam, līdz ar to arī sāk biežāk apmeklēt apģērbu veikalus. Mūsdienās gan apģērbu, gan apavu klāsts ir diezgan plašs, tāpēc ne vienmēr var būt viegli atrast nepieciešamo. Iespējams, ka kungiem iepirkšanās sagādā vēl lielākas grūtības kā dāmām, tāpēc raksta turpinājumā ikviens vīrietis varēs iepazīties ar padomiem, kas palīdzēs izvēlēties apavus. 

Izvēlieties kvalitatīvus apavus
Lai apavi kalpotu pēc iespējas ilgāk, ir svarīgi, ka tie ir izgatavoti no kvalitatīva materiāla un ka tie tiek regulāri un pareizi kopti. Mēdz teikt, ka vīrietim apavi kalpo gluži kā vizītkarte, tāpēc, ja ir vēlme atstāt labu iespaidu uz citiem cilvēkiem, vienmēr nepieciešams padomāt, kā tie izskatās. 

Visvairāk uzmanību nepieciešams pievērst tieši kurpēm un zābakiem, kas ir izgatavoti no dabīgiem materiāliem. Ja salīdzina šādus apavus ar mākslīgu materiālu apaviem, tad izmaiņas uzreiz var pamanīt. Apavi no mākslīga materiāla nekalpos ilgi, un tie nebūs tik vizuāli pievilcīgi. Turklāt dabīga materiāla apavos būs daudz ērtāk, kā arī tajos nesvīdīs kājas, kas ir ļoti svarīgi, it sevišķi vasaras laikā.

Izvēlieties apavus katrai dzīves situācijai
Iespējams, ka ir vīrieši, kuri vienus un tos pašus apavus valkā dažādās dzīves situācijās, tomēr ne vienmēr tas ir pareizi. Protams, vēlme lieki netērēt naudu var būt noteicošā, tomēr vajadzētu parūpēties, lai garderobē būtu apavi katrai dzīves situācijai. Piemēram, ja jums ir plānota biznesa tikšanās, tad nebūtu labi, ja uz to ierastos ar brīvā laika apaviem. Šādiem dzīves gadījumiem noteikti nepieciešami formāli apavi. Tāpēc vislabāk, ja jums ir vairāki apavu pāri, ko iespējams vilkt pēc vajadzības.

Apavu krāsai ir nozīme
Mūsdienas arī vīriešu apavu klāstā ir parādījušās daudz un dažādas krāsas. Ikvienam vīrietim ir iespēja pieskaņot apavus savam stilam. Tomēr ar krāsām arī nevajadzētu pārspīlēt. Ļoti košus un pamanāmus apavus labāk atstāt brīvā laika aktivitātēm. 

Dodoties uz darbu vai kādu pasākumu, vislabāk pieturēties pie klasiskām vērtībām un klasiskiem toņiem. Piemēram, ja ikdienā nēsājat arī jostu, tad pie tās varat pieskaņot apavus. Koptēls izskatīsies ļoti labi un pārdomāti. 

Apavus var pieskaņot arī kaklasaitei. Lai pašam būtu vieglāk izvēlēties apavu krāsu, tad to var piemeklēt arī bikšu krāsai. Tāpat apavus varat pieskaņot pie zeķēm.      

Melnas klasiskas kurpes
Ikvienam vīrietim noteikti vajadzētu iegādāties klasiskas melnas kurpes. Šādus apavus varēs vilkt svētku reizēs, kad mugurā būs uzvalks. Iespējams, ka jūs neesat tas vīrietis, kurš ikdienā nēsā uzvalku, jo darba specifika to nepieprasa, tomēr dzīvē būs daudzas situācijas, kad nāksies vilkt šādu apģērbu, piemēram, kāzas vai teātra apmeklējums, tāpēc noteikti vajadzēs arī klasiskās kurpes. Jāņem vērā, ka klasiskās kurpes nevajadzētu valkāt ikdienā.

Kur iegādāties vīriešu apavus?
Vīriešu apavus var iegādāties gan apavu veikalos, gan internetā. Piemēram, interneta veikalā 220.lv ir pieejami gumijas zābaki vīriešiem, brīvā laika apavi vīriešiem, klasiskie apavi, kā arī daudzas citas vīriešu preces. Nav jābaidās iegādāties apavus internetā, jo vajadzības gadījumā iegādātos apavus noteiktā laikā varēs sūtīt atpakaļ pārdēvējam un saņemt iztērēto naudu. Iepirkšanās internetā ir ērta, ātra un vienkārša.   

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)