Banner 980x90

Pirms jaunā mācību gada Liepājas dome palīdz sarūpēt skolas somas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau tradicionāli, tuvojoties jaunajam mācību gadam, ar Liepājas domes deputātu, kā arī domes un pašvaldības iestāžu darbinieku atbalstu sagādātas 22 jaunas skolas somas ar kancelejas precēm un dāvanu kartēm skolas lietu iegādei. Skolas somas dāvinātas ģimenēm, kurām nepieciešams atbalsts, bērniem uzsākot jauno mācību gadu. 

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē Liepājas pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Enģele, skolas somas, kas piepildītas ar dažādām skolai nepieciešamām lietām (burtnīcām, kladēm, rakstāmpiederumiem, krāsām, zīmēšanas papīru, penāļiem un citām skolai noderīgām lietām) mazajiem pirmklasniekiem un citiem skolas vecuma bērniem palīdzēja sarūpēt Liepājas domes darbinieki, deputāti, kā arī Liepājas pilsētas Būvvaldes, Nekustamā īpašuma pārvaldes un Komunālās pārvaldes  darbinieki.

Pēc Liepājas pilsētas domes Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta daļas datiem atbalsts skolas gaitu uzsākšanai šogad nepieciešams 15 daudzbērnu ģimenēm, kurās 12 bērni skolas durvis šogad vērs pirmo reizi. 

Šāda labdarības akcija, kad tiek sarūpētas skolas somas to skolēnu ģimenēm, kurām, uzsākot jauno mācību gadu, nepieciešams atbalsts, tiek organizēta jau vairākus gadus pēc Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas un Sociālā dienesta iniciatīvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)