Banner 980x90

SIA "BK Systems" – ķieģeļflīzes, apdares ķieģeļi, ventilējamās fasādes

Ķieģeļflīzes ir pasaulē iecienīts apdares materiāls, jo lieliski imitē dabīgu ķieģeļu mūri. Tās plaši pielieto gan sienu apdarē, gan arī citu virsmu noformēšanā, veidojot telpu interjeru. Tāpat ķieģeļflīzes ir populāras arī fasāžu apdarē. Īpaši iecienītas ir vecinātas ķieģeļflīzes – tās izmanto gan ēku renovācijā, gan veidojot interjerus retro stilā.

Ķieģeļflīzes

Ķieģeļflīzes ir pasaulē iecienīts apdares materiāls, jo lieliski imitē dabīgu ķieģeļu mūri. Tās plaši pielieto gan sienu apdarē, gan arī citu virsmu noformēšanā, veidojot telpu interjeru. Tāpat ķieģeļflīzes ir populāras arī fasāžu apdarē. Īpaši iecienītas ir vecinātas ķieģeļflīzes – tās izmanto gan ēku renovācijā, gan veidojot interjerus retro stilā.

Ķieģeļflīzes nesamazina telpas izmērus, turklāt ir vienkārši savienojamas ar citiem apdares materiāliem, kas ļauj īstenot visdaudzveidīgākos – gan interjera, gan eksterjera – dizaina risinājumus. Būvniecībā, remonta un apdares jomā pieprasītās ķieģeļflīzes izceļas ar saviem kompaktajiem izmēriem, ekonomiskumu, mehānisko izturību un efektīvo siltumizolāciju, kā arī tās ir ugunsdrošas, apveltītas ar lieliskām mitruma atgrūšanas spējām, ilgmūžīgas un priecē ar savu krāsu un faktūru daudzveidību. Ķieģeļflīzes ir pieejamas ne tikai taisnstūra formā, bet arī uzstādīšanai stūros, kas dod iespēju ātrāk paveikt apdares darbus un nodrošina estētisku un vienotu kopainu.

Tirgū ir pieejami dažādi ķieģeļflīžu veidi; tās iedala atkarībā no ražošanas tehnoloģijas: no māla keramikas izgatavotas klinkera flīzes bez piemaisījumiem, klasiska stila ķieģeļflīzes no keramikas, kā arī flīzes uz betona vai ģipša bāzes. Katrai ķieģeļflīžu izgatavošanas tehnoloģijai ir savas īpašības, tieši tāpēc, ja ir svarīgs praktisks un ilgmūžīgs augstas kvalitātes rezultāts apdares, restaurācijas vai celtniecības darbos, ieteicams vērsties pie pieredzējuša speciālista. SIA "BK Systems" jeb "BK Fasādes" sniedz profesionālas konsultācijas par daudzveidīgajām ķiegeļflīzēm, to īpašībām un uzstādīšanu, palīdzot klientam izprast katra izstrādājuma plusus un mīnusus. Klientam veicot izvēli, "BK fasādes" arī precīzi aprēķina nepieciešamo flīžu daudzumu. Lai atvieglotu klienta izvēli, "BK Systems" sniedz iespēju saņemt materiālu paraugus, kas ļauj klientam būt drošam par savu gala izvēli.

Lasiet vairāk: www.bkfasades.lv

Apdares ķieģeļi

Vērtējot ēkas estētiskumu, svarīgs ir gan tās iekšējais, gan ārējais noformējums. Ārējās apdares materiālu plašajā klāstā lielu popularitāti iekarojuši apdares ķieģeļi – tie bieži vien ir viena no pirmajām izvēlēm, plānojot fasādes apdari, jo sniedz iespēju efektīvi nomaskēt visdažādākās ēkas nepilnības. Apdares ķieģeļi ne tikai būtiski uzlabo ēkas estētisko pievilcību, bet arī tās siltuma saglabāšanas spēju, kā arī paaugstina tās izturību pret ārējās vides faktoriem. Ne velti daudzi būvindustrijas profesionāļi un amatieri tik ļoti uzticas šim pievilcīgajam un funkcionālajam fasādes apdares materiālam.

Apdares ķieģeļi ir pieprasīti, pateicoties virknei tehniskajā ziņā pozitīvu īpašību. Viena no galvenajām apdares ķieģeļu priekšrocībām ir plašā krāsu gamma – apdares ķieģeļi var būt, sākot no baltas, līdz pat tumši sarkanai jeb bordo krāsai, kā arī melnos toņos. Tie izceļas ar lielisku noturību pret saules radīto ietekmi, mitrumu un temperatūras izmaiņām. Tāpat apdares ķieģeļi ir pieprasīti savas ilgmūžības dēļ, jo nezaudē sākotnējo pievilcību pat pēc ilgstošas un intensīvas ekspluatācijas – tie nemainīgi kalpo vairāk nekā 20 gadus. Atbilstoši apdares ķieģeļi ir atrodami jebkurai gaumei un pat vispārdrošākajām idejām, jo tiek piedāvāti plašā materiālu, krāsu un formu, kā arī izgatavošanas tehnoloģijas daudzveidībā.

Dažādus fasāžu un iekštelpu apdares materiālus, tai skaitā apdares ķieģeļus, piedāvā "BK Systems", zināms arī kā "BK Fasādes". Uzņēmumam ir svarīgi, lai tiktu saglabāta mūsu kultūrvide, lai gan pilsētu, gan lauku mājas būtu pievilcīgas un sakoptas, un ēku fasādes, pateicoties savai krāsu un faktūru daudzveidībai, radītu tikai pozitīvas emocijas. "BK Systems" produktu klāstā ir daudzveidīgi augstas kvalitātes apdares ķieģeļi. Sortimentā ir gan fasādes ķieģeļi, gan apdares klinkera ķieģeļi, gan klasiski un vecināti apdares ķieģeļi un citi apdares risinājumi no pasaulē lielākajiem ražotājiem, tādiem kā Vācijas "ABC-Klinkergruppe", "Nelissen" no Beļģijas, "Wienerberger", "Feldhaus", "Olfry" un citiem. Uzņēmumam "BK Fasādes" klients ir galvenā vērtība, tāpēc ikviens var būt pārliecināts, ka saņems kvalitatīvu konsultāciju par dažādu uzņēmuma piedāvāto materiālu īpašībām un montāžu. "BK Fasādes" pieredzes bagātie speciālisti ar prieku piedāvā klientam izmantot iespēju paņemt materiālu paraugus, lai dabā iztēlotos un izvērtētu iespējamo apdares veidu un bez šaubām pieņemtu galīgo lēmumu.

Lasiet vairāk: hwww.bkfasades.lv

Ventilējamās fasādes

Tas, cik estētiska būs pilsētas vide, lielā mērā atkarīgs no celtniecības tehnoloģiju straujās attīstības, kas dod iespēju realizēt visdrosmīgākās idejas. Košas, dažādas krāsas vai tieši pretēji – vienkāršas un klasiskas, bet vienlaikus mūsdienīgas ēku fasādes kalpo ne vien kā atsevišķu rajonu, bet arī kopumā kā visas pilsētas vizītkarte. Ēku izskatu ļoti efektīvi un ātri palīdz uzlabot ventilējamās fasādes, jo tās ne tikai piešķir būvēm svaigu, modernu un glītu veidolu, bet arī ļauj novērst visdažādākās fasāžu nepilnības, kuras radušās celtniecības laikā vai pēc gadiem ilgas kalpošanas.

Ēku fasāžu apdarei ir izšķirošā nozīme šodienas arhitektūrā un pilsētvidē. Viens no apdares galvenajiem uzdevumiem ir aizsargāt ēku un būvju konstrukcijas no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes, piemēram, mehāniskiem bojājumiem, ķīmiskās, temperatūru un laikapstākļu maiņas iedarbības, kā arī cilvēka darbības. Piekaramās jeb ventilējamās fasādes ir unikāla konstrukcija ēku apšūšanai, ko stiprina pie nesošās sienas, izmantojot speciālus profilus un stiprinājumus. Ventilējamās fasādes sastāv no vairākiem slāņiem, starp kuriem parasti ir 20–50 milimetru liela gaisa telpa, kas veic gaisa apmaiņas funkciju un pasargā sienas no kondensāta. Ventilējamās fasādes konstrukciju veido aizsargājošs dekoratīvais materiāls, ventilējamās fasādes apakšsistēma – karkass no koka, alumīnija vai cinkota metāla ar stiprinājumiem, izolācijas slānis, kas ietver siltuma, hidroizolējošo vai tvaika barjeras materiālus, ko dažkārt arī kombinē, un jau iepriekš pieminētās gaisa telpas.

Ventilējamās fasādes izceļas ar virkni priekšrocību, tieši tāpēc tās ir vienas no pieprasītākajām ēku apdarē. Tirgū tiek piedāvāti visdažādākie ventilējamās fasādes veidi un materiāli, tādējādi nodrošinot elastīgu darbu plānošanu un realizāciju. Tomēr tām visām ir arī kas kopīgs – izcila siltuma izolācija un aizsardzība pret trokšņiem, energoefektivitāte, ātra un elementāra uzstādīšana, ko turklāt var paveikt jebkurā sezonā, ilga kalpošana, kas var sasniegt līdz pat 50 gadiem, kā arī iespēja ātri veikt atsevišķu konstruktīvo elementu remontu vai nomaiņu. Tāpat ventilējamās fasādes ir ugunsdrošas un pavisam vienkāršas kopšanā.

"BK Systems" jeb "BK Fasādes" produktu sortimentā ir izcilas kvalitātes "Vinylit" ventilējamās fasādes no augstvērtīgiem PVC plastikāta dēļiem, kas sniedz iespēju padarīt ēku unikālu un elegantu. Piemēram, "VinyTherm" un "VinyStone" paneļu augšējais slānis sastāv no dabīgām marmora skaidām, kas, saulē mirdzot, ievērojami izceļ konkrēto ēku citu vidū. "BK Systems" piedāvājumā ir daudzi neatkārtojami toņi nevainojamai fasādes apdarei, turklāt paneļus var uzstādīt gan vertikāli, gan horizontāli, gan diagonāli, kas ir liels retums būvmateriālu tirgū.

Lasiet vairāk: www.bkfasades.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)