Banner 980x90

Starptautiska radiologu konference "Lielajā dzintarā" pulcēs 700 nozares speciālistus no visas Eiropas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No ceturtdienas, 6.oktobra līdz sestdienai, 8.oktobrim koncertzālē "Lielais dzintars" notiks Baltijas Radioloģijas kongress – starptautiska konference, kas vienkopus Liepājas pilsētā pulcēs ap 700 radioloģijas speciālistus no Baltijas valstīm, Lielbritānijas, Vācijas, Itālijas, Somijas, Zviedrijas, Dānijas, Norvēģijas, Krievijas, Filipīnām un citām valstīm, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Radioloģijas kongress ir Baltijas reģiona nozīmīgākais radioloģijas nozares notikums, kurā paredzētas inovatīvu tehnoloģiju prezentācijas, kā arī plaša, izglītojoša programma ar starptautisku lektoru dalību. Kongresā piedalīsies vairāki simti radioloģijas diagnostiķi, terapeiti, radiogrāferi un inženieri, kā arī 118 vieslektori un speciālisti no visas Eiropas.

Līdztekus lekcijām koncertzāles telpās noritēs demonstrācijas, jaunāko iekārtu prezentācijas un izstāde, kā arī diskusijas par aktuālām un praktiskām problēmām mūsdienu radioloģijā.

"Šāda mēroga medicīnas nozares konferences ir liels ieguvums Liepājas pilsētai t.s. tūrisma nesezonā," apstiprināja Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja valdes locekle Inta Šoriņa, "lai 700 konferences dalībniekiem trīs-četras dienas nodrošinātu pilnu pakalpojumu servisu, organizatori piesaistījuši vairākus partnerus - koncertzāli "Lielais dzintars", Liepājas Latviešu biedrības namu, lekcijas notiks arī Promenade Hotel konferenču zālē. Jau vairākus mēnešus pirms konferences bija rezervētas teju visas Liepājā pieejamās viesnīcas un starptautiskā radiologu kongresa pienesumu noteikti izjutīs arī vietējie uzņēmēji un ēdinātāji."

Baltijas Radioloģijas kongresu organizē Latvijas Radiologu asociācija sadarbībā ar Medicīnas izglītības un attīstības fondu, kongresa tehnisko organizāciju nodrošina kompānija "Con-Ex Latvija Tours Group" sadarbībā ar koncertzāli "Lielais dzintars".

Koncertzāles "Lielais dzintars" administrācija vērš apmeklētāju uzmanību - no 6. līdz 8.oktobrim koncertzāles telpas publiskai apskatei nebūs pieejamas, izņemot iekļūšanu uz 6.oktobra koncertu "Atklāšanas noslēpumi". 

Apmeklētājiem šajās dienās būs pieejami koncertzāles informācijas centra pakalpojumi (biļešu, suvenīru iegāde u.c.), kā arī kafejnīca un restorāns "Tinto".

7. un 8.oktobrī iebraukšana un automašīnu novietošana stāvlaukumā pie koncertzāles "Lielais dzintars" būs iespējama tikai uzrādot kongresa organizatoru izsniegto caurlaidi, savukārt 6.oktobrī arī uzrādot koncerta "Atklāšanas noslēpumi" ieejas biļeti. SIA "Lielais dzintars" administrācija atvainojas par sagādātajām neērtībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)