Banner 980x90

Valsts policija Kurzemes reģionā rīkos profilaktisko pasākumu ceļu satiksmes jomā

Rīga, 16.janv., LETA. Valsts policija (VP) drīzumā visā Kurzemes reģionā rīkos profilaktisko pasākumu ceļu satiksmē, jo pēdējās divās diennaktīs ieaudzis administratīvo pārkāpumu protokolus skaits par dažādiem pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Pēdējās divās diennaktīs visā Kurzemes reģionā ir noformēti 114 administratīvo pārkāpumu protokoli par dažādiem pārkāpumiem, to skaitā arī par riepu protektoru neatbilstību normai, viedierīču lietošanu un drošības jostu nelietošanu - 22 gadījumos.

Rīkojot profilaktisko pasākumu ceļu satiksmē, tiks pārbaudīts, vai transportlīdzekļu vadītāji nav sēdušies pie stūres alkohola, narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē. Tāpat VP pārbaudīs transportlīdzekļu riepu protektora atbilstību normai, pievērsīs uzmanību drošības jostu lietošanai, bērnu sēdeklīšu izmantošanai, kā arī viedierīču lietošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)