Banner 980x90

Veido savu Liepājas velomaršutu

4.jūnijā, "Radi Vidi Pats" sadarbībā ar "Velo Redele" organizēja pirmo velobraucienu ar mērķi apzināt vietas, kuras Liepājas jauniešiem ir īpaši nozīmīgas. Velobrauciena ietvaros jaunieši kopumā nobrauca 15 kilometrus gar Tirdzniecības kanālu, Piejūras parku un Liepājas ezeru. Pa ceļam tikusi apciemota arī Vaiņodes ielas riteņu trase, kura gan vairāk piemērota ekstrēmo izjūtu cienītājiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informēja biedrība "Radi vidi pats", kopumā notiks 12 šāda veida velobraucieni katru ceturtdienu visas vasaras garumā un rezultātā tiek izstrādāti trīs velomaršruti - Zaļā Liepāja, Neredzamā Liepāja un Mana Liepāja. Nākamais velosipēdu izbrauciens notiks jau šo ceturtdien, 11.jūnijā.

Tiem jauniešiem, kuriem pašiem vēl nav sava velosipēda, būs iespēja, iepriekš piesakoties, izbraucienam izvēlēties kādu no projekta Boltik Baik divriteņiem vai ērmriteņiem. Velobrauciens sāksies šo ceturtdien plkst.18.00 no "Radi Velo Pats" darbnīcas Vecajā Ostmalā 54.

Velomaršrutu izveide ir tikai viena no Sabiedrības integrācijas fonda finansētā projekta "Citāda Virtuve tavam CV" aktivitātēm. Šī projekta ietvaros Liepājas jaunieši aicināti darboties "Radi Velo Pats" telpās, piedalīties otrreizējās pārstrādes (up-cycling) darbnīcās un radošuma apmācībās, kā arī iemācīties rakstīt CV un motivācijas vēstules.

Jaunieši, kuri vēlas iesaistīties ne tikai velomaršrutu veidošanā, bet arī pārejās "Citāda Virtuve tavam CV" aktivitātēs ir aicināti pieteikties personīgi un uz vietas aizpildīt pieteikuma anketu. Šī projekta dalībniekiem būs iespēja labot vai izveidot jaunus riteņus "Radi Velo Pats" darbnīcā arī ārpus tās darba laika, uz vietas būs pieejami nepieciešamie instrumenti, materiāli un piekļuve internetam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)