Banner 980x90

BB wakepark Liepājā varēs nakšņot kempinga mājiņās

Vasara Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parkā "BB wakepark" liecina, ka līdz piedāvājuma paplašināšanu aug arī atpūtnieku un aktīvo sportotāju skaits ne tikai no Latvijas, bet arī ārvalstīm. BB wakepark ne tikai pilnveido pieejamās aktivitātes, bet paplašina savu darbību ar kempinga mājiņu piedāvājumu. Pirmos nakšņotājos tās varētu sagaidīt vēl vasaras noslēgumā.

"Redzot iedzīvotāju vēlmi atpūsties dažādā veidā, rodam idejas un iedvesmu parka pilnveidošanā. Vasaru pat vēsajā laikā uzreiz iesākām ar pilnu jaudu un arī šobrīd darbojamies ļoti aktīvi gan uzņemot apmeklētājus, gan uzlabojot atpūtas parku. Beberliņu ūdenstilpē ierīkojām vēl vienu kabeļa veikborda sistēmu. Tā piemērotāka tieši iesācējiem, jo ir bez konstrukcijām. Pilnveidojām kafejnīcas ēdienkarti, kurā tagad īpaši iecienīti ir buritto un pavāra dienas piedāvājumi. Savukārt atpūtas parka teritorijā sākam izvietot kempinga bungalo tipa mājiņas. Pavisam drīz sāks darboties arī BB camping un piedāvāsim naktsmājas, īpaši gaidot tūristus no citām valstīm," stāsta Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parka "BB wakepark" vadītāja Santa Vēvere.

BB wakepark šogad bieži viesojas francūži, vācieši, itāļi, nīderlandieši. Liepājas apmeklējumu īpaši iecienījuši lietuvieši, līdz ar to aktīvākie bieži sastopami arī BB wakepark. Tālākie viesi šogad šeit ieradušies no Jaunzēlandes. Jau otro vasaru "BB wakepark" atpūtas parkā kabeļa veikbordu iespējams apgūt arī pašiem mazākajiem. "Veikparka bērnu skoliņu kopumā būs apmeklējuši vairāk nekā 35 bērni, kuriem divas reizes nedēļā notika apmācības. Ir bērni, kas Liepājā viesojas vasaras brīvdienās un šo laiku izmanto apmeklējot veikborda nodarbības, bet daļa bērnu trenējas regulāri visas vasaras garumā, neizlaižot nevienu nodarbību," jauno sportistu centību novērtē Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parka "BB wakepark" vadītāja Santa Vēvere.

Jāatzīmē, ka atpūtnieki "BB wakepark" labprāt izmanto veikbordu, SUP dēļus, laivas, atpūšas kafejnīcā, pirtī, baļļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)