Banner 980x90

Grobiņas novada iedzīvotāji aicināti pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām

Rīga, 20.sept., LETA. Grobiņas novada pieaugušie iedzīvotāji aicināti pieteikties bezmaksas smēķēšanas atmešanas nodarbībām, kas Robežnieku bērnu centra telpās norisināsies no 5.oktobra līdz 26.oktobrim, aģentūru LETA informēja Veselības ministrijas (VM) preses sekretāre Undīne Šulca.

Informatīvā smēķēšanas atmešanas atbalsta grupas nodarbība notiks piektdien, 5.oktobrī no plkst.18 līdz 19.30. Tās laikā būs iespēja iepazīties ar grupas vadītāju, kvalificētu psiholoģi Ingu Dreimani, kā arī uzzināt vairāk par turpmākām nodarbībām. Pārējās trīs atbalsta grupas nodarbības plānotas vienu reizi nedēļā, piektdienās, sākot no 12.oktobra, laikā no plkst.18 līdz 21

Uz nodarbībām tiek aicināti pilngadīgie smēķējošie Grobiņas pilsētas un tai tuvējo apkaimju iedzīvotāji, kas vēlas atmest smēķēšanu vai ir saņēmuši veselības aprūpes speciālista rekomendācijas pārtraukt smēķēšanu, kā arī ir motivēti to darīt.

"Aicinām pieteikties gan tos, kuri pirmo reizi domā par smēķēšanas atmešanu, gan arī tos, kuri jau kādreiz mēģinājuši atmest, bet nav izdevies. Nodarbību laikā speciālista vadībā būs iespēja saņemt palīdzību un atmest smēķēšanu, kā arī apgūt jaunas iemaņas, kā veiksmīgi pārvarēt vēlmi atsākt smēķēšanu pēc atbalsta grupas nodarbību noslēguma," norādīja Šulca.

Pieteikties nodarbībām iespējams, izmantojot interneta vietni "www.nesmekesu.lv", vai arī, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi "atbalsts.atmesanai@gmail.com", kurā norādīts dalībnieka vārds, uzvārds, tālruņa numurs un "Grobiņas grupa".

Atbalsta grupa ir daļa no VM projekta "Kompleksi veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi". Līdz 2019.gada martam visā Latvijā notiks 50 smēķēšanas atmešanas atbalsta grupu nodarbības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)