Banner 980x90

Hokeja klubam "Liepāja" mainījusies vadība

Liepāja, 16.apr., LETA. Hokeja klubam "Liepāja" mainījusies vadība, aģentūru LETA informēja jaunās komandas pārstāvji.

Klubu dibināja Oskars Mors un Andrejs Žukovs, bet tā prezidenta pienākumus pildīs pazīstmais vārtsargs Mihails Vasiļonoks.

Pirmdien notikušajā preses konferencē Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Atis Deksnis atzina, ka pilsētas sporta vadība ir izvērtējusi aizvadīto sezonu, un jauno gribētu uzsākt sadarbībā ar jaunu klubu. Savukārt Liepājas domes Sporta pārvaldes vadītājs Elans Strazdiņš akcentu lika uz faktu, ka jaunajiem hokejistiem, kuri sāk slidot 4-5 gadu vecumā, būs iespēja redzēt profesionālo sportu, būs uz ko tiekties, lai var lepoties ar Liepājas audzēkņiem.

"Mēs domājam par Liepāju un bērniem, gribam bāzēt klubu uz "Liepājas Sporta spēļu skolas" (LSSS) audzēkņiem, nenoliedzot, ka sportā svarīgi ir panākumi. Spriežam par to, kāda treneru komanda dotu pilsētai vislielāko pienesumu, jo esam ieinteresēti hokejā attīstībā," atzīmē Mors.

Tikmēr Vasiļonoks atcerējās laiku pirms divdesmit gadiem, kad Liepājā tika likti hokeja halles pamati, bet piecpadsmit spora kluba "Liepājas metalurgs" darbības gados tika izveidota piramīda.

"Pēdējos gados ir bijusi bedre starp komandu un LSSS, gribam atjaunot kontaktu. Cīnīsimies par saviem čaļiem," uzsvēra Vasiļonoks.

Tikmēr Žukovs pauda, ka priekšā smags darbs un kluba vadība apzinās, ka nav nākotnes bez vēstures.

Tuvākajā laikā būs zināms, kuriem treneriem tiks uzticēta komandas vadība nākamajā sezonā.

Vēju pilsētas hokeja komandas "Liepāja"/"Optibet" aizvadītajā sezonā ieņēma otro vietu regulārajā čempionātā, bet izslēgšanas turnīrā apstājās pirmajā kārtā. Savukārt izslēgšanas turnīrā liepājnieki apstājās pusfinālā, ar 1-4 piekāpjoties "Kurbads" vienībai, kas vēlāk kļuva par čempioni.

2013.gadā tika likvidēta "Liepājas Metalurgs" pieaugušo komanda, kas savas pastāvēšanas laikā bez spēlēšanas Latvijas čempionātā piedalījās arī Baltkrievijas ekstralīgā un Austrumeiropas hokeja līgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)