Banner 980x90

Klaipēdas šosejas posmā konstatēts remontdarbu brāķis; līdz nākamajam gadam veiks monitoringu

Rīga, 25.sept., LETA. Klaipēdas šosejas posmā starp Liepāju un Nīcu šogad tika pabeigti remontdarbi, taču trīs kilometru posmā ir konstatēts brāķis un nav uzklāta asfalta virskārta, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

No Liepājas robežas līdz Grīnvaldciemam (10,4.-13.km) pastiprināti veidojās rises, kuru iemesls, iespējams, ir asfalta apakšējos slāņos, tādēļ nolemts pagaidām asfalta virskārtu neuzklāt. Attiecīgi šajā posmā pagaidām paliks asfalta saistes kārta un līdz nākamajam gadam tiks veikts monitorings.

Pagaidām visā atjaunotajā ceļa posmā saglabāts maksimālā ātruma ierobežojums 70 kilometri stundā. Patlaban pēc seguma virskārtas izbūves ceļu klājošā bitumena saistviela veido neredzamu plēvīti, kas var būt slidena, tāpēc ir nepieciešams laiks, lai ar automašīnu riepām šo plēvīti nodeldētu. Ātruma ierobežojums tiks noņemts tad, kad saķeres mērījums šajā posmā atbildīs normai.

Jau ziņots, ka no Liepājas robežas līdz Nīcai veikta ceļa seguma atjaunošana: asfalta seguma izlīdzinošā frēzēšana, uzklāta asfalta saistes kārta un virskārta. Atjaunots arī tilts pār Toseles upi un 21 sabiedriskā transporta pieturvieta. Uzklāts horizontālais marķējums.

Būvdarbus veica SIA "CTB" par līgumcenu 3,5 miljoni eiro. Būvdarbi veikti par valsts budžeta finansējumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)