Banner 980x90

Liepājā aiztur četras personas par nelikumīga alkohola un tabakas pārdošanu

Rīga, 5.sept., LETA. Liepājā policija ir aizturējusi četras personas par nelikumīga alkohola un tabakas pārdošanu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Signe Šteinberga.

26.augustā VP Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu realizāciju personu grupā aizturējuši divus vīriešus un divas sievietes. Veicot kratīšanu, izņemti vairāk nekā 85 000 cigarešu bez Latvijas akcīzes markām, kā arī nelegālais alkohols.

VP Kurzemes reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki aizdomās par nelikumīgu alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu realizāciju, uzglabāšanu, pārvietošanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās aizturējuši divus vīriešus, kuri dzimuši 1961. un 1986.gadā, un divas 1991. un 1960.gadā dzimušas sievietes.

Vienai no aizturētajām personām tiesa piemēroja apcietinājumu. Kriminālprocesa ietvaros vairāku kratīšanu gaitā Liepājā izņēma 47,4 litrus nelegālā alkohola, 85 365 cigaretes bez Latvijas akcīzes markām, divus transportlīdzekļus, kā arī skaidru naudu - ap 2500 eiro. 

Trīs no aizturētajām personām jau agrāk bija nonākušas policijas redzeslokā aizdomās par noziedzīgiem nodarījumiem, kas izdarīti nelikumīgas akcīzes preču aprites jomā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)