Banner 980x90

Liepājā notiks vērienīgas fitnesa un bodibildinga sacensības

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Svētdien, 6. novembrī Liepājas Latviešu biedrības nama zālē norisināsies "NAC Latvija" atklātās Liepājas sacensības fitnesā un bodibildingā "Sadraudzības kauss" ar balvu fondu virs 1200 eiro. Sporta pasākumā piedalīsies vairāk kā 60 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Krievijas, Indijas un Moldāvijas, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Rūpīgi trenētos ķermeņus Liepājas sacensībās demonstrēs gan vietējie, gan spilgtākie Baltijas un pasaules bodibildinga un fitnesa titulu ieguvēji. Kā norāda organizatori, tad dalību Liepājas čempionātā apstiprinājuši Latvijas bodibildinga un fitnesa čempioni – Pēteris Rumpis un Andrejs Bogdanovs, kā arī vairāki Baltijas, Eiropas un pasaules čempioni: Jurijs Gucāns; Vitālijs Smac; Margarita Veverika un Feruza Urazova. Paredzams, ka notiks sīva cīņa starp Liepājas un citu Latvijas, un Eiropas pilsētu atlētiem. Sacensību dalībnieki un dalībnieces startēs dažādās kategorijās ar atšķirīgiem sportistu augumu parametriem, svara un garuma attiecībām, kā arī atšķirīgiem vērtēšanas kritērijiem.

Dāmu "Shape" kategorijas dalībnieces līdzinās modelēm no žurnālu vākiem. Šīs grupas dalībniecēm tiks vērtētas uznācienos ar bikini peldkostīmiem un greznām vakarkleitām. Tiesneši vērtēs dalībnieču auguma proporcijas, grāciju un iznesīgumu. Savukārt dāmu kategorijā "Figure" dalībnieces tiks vērtētas pēc izteiktas un proporcionālas muskulatūras formas, un prasmes to demonstrēt. 

Arī vīru konkurencē atlēti startēs dažādās kategorijās, kur tiks vērtētas auguma proporcijas, muskulatūras formas un reljefs. Tāpat būs iespēja priecēt acis, vērojot fitnesa modeļu uzstāšanos, kurā sportisti startē pludmales šortos un demonstrē muskuļotu ķermeņa augšdaļu. Savukārt "Atletic" kategorijā tiks vērtēts sportistu muskulatūras reljefs un precīzas auguma garuma, un svara proporcijas. Sacensību kulminācija būs ekstrēmā bodibildinga dalībnieki, kuri "audzējuši" muskuļu masu trenažieru zālē ar smagiem treniņiem un strikta ēšanas režīma palīdzību. Būs arī iespēja vērot ilggadējo atlētu priekšnesumus "Senior" kategorijā un sportistu ar kustību traucējumiem sasniegumus "Wheelchair" kategorijā.

"Varētu pat teikt, ka ar šo čempionātu Liepājā atdzims bodibildings un fitness," akcentē sacensību organizators Juris Dambītis, norādot, ka šīs sacensības būs īpašs notikums Liepājas un Kurzemes reģiona fitnesa un bodibildinga entuziastiem, jo šāda līmeņa sacensības ar augstākās raudzes atlētiem Liepājā norisinājušās pirms aptuveni divdesmit gadiem.

Skatītāji aicināti nākt atbalstīt savas pilsētas sportistus un elkus, kā arī baudīt skaistu, koptu un trenētu atlētu priekšnesumus, lai gūtu iedvesmu savu sportisko sasniegumu virsotnēm. Pasākumā būs pieejamas konsultācijas par atlētu sporta produktiem un apģērbu, kā arī būs iespēja nofotografēties kopā ar titulu īpašniekiem. 

"NAC Latvija" atklāto Liepājas sacensību fitnesā un bodibildingā "Sadraudzības kausa" sākums 6.novembrī pulksten 13 Liepājas Latviešu biedrības nama zālē.

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī mājaslapā bilesuparadize.lv. Biļetes cena 5 eiro. 

Bērniem līdz 15 gadiem ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)