Banner 980x90

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra radošie kolektīvi uzsāk 25.sezonu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šogad jau 25.sezonu Liepājas Latviešu biedrības namā uzsāk 25 Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra radošie kolektīvi, aicinot uz pirmajām nodarbībām gan esošos, gan jaunus dalībniekus, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Neatkarīgi no ikdienā veicamajiem darba pienākumiem un profesijas, ikvienam piedāvātas plašas iespējas radoši izpausties kādā mākslas jomā – tautas dejā un folklorā, vokālajā, teātra, lietišķajā vai foto mākslā. Nereti kādā amatiermākslas kolektīvā tiek atrasti arī domubiedri dzīvē – tas ir īpašs draugu loks. Aizvadītajā sezonā šajos kolektīvos darbojušies vairāk kā 700 dalībnieki, kuri savā pulkā gaida atkal jaunus entuziastus. 

Ikviens, kurš jūt sevī radošu nemieru un vēlmi izpausties un līdzdarboties Dziesmu un Deju svētku tradīcijas nepārtrauktajā procesā, ir laipni gaidīts Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra amatiermākslas kolektīvu kuplajā pulkā. Par pirmajām nodarbībām un jauno dalībnieku uzņemšanu informācija rodama Kultūras centra mājas lapā "www.liepajaskc.lv" vai zvanot pa tālruņiem: 6 34 23505; 20254202. 

Savukārt 25 radošos kolektīvus un to vadītājus ikviens aicināts iepazīt arī Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra 25. ezonas atklāšanas sarīkojumā "Mēs esam!" Liepājas Latviešu biedrības namā 26.septembrī plkst.19.00, kad ikviens varēs gūt nelielu ieskatu par pagājušajā sezonā paveikto un sasniegto, kā arī uzzināt šīs sezonas lielākos notikumus. Ieeja bez maksas. 
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)