Banner 980x90

Nākamnedēļ, saglabājoties tveicei, Latvijai tuvosies jauns ciklons

Rīga, 13.jūl., LETA. Šīs nedēļas nogalē Latvijā būs karsts laiks, daudzviet gaidāmas pērkona lietusgāzes, un nākamnedēļ tveice saglabāsies, lai gan tuvosies jauns ciklons, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Sestdien, pūšot lēnam līdz mērenam vējam no ziemeļu puses, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +23..+28 grādiem, nedaudz vēsāks laiks saglabāsies dažviet piekrastē. Svētdien gaidāms saulaināks un par grādu karstāks laiks.

Nākamnedēļ gaisa temperatūra var sasniegt +30 grādu atzīmi. No dienvidaustrumiem Latvijai tuvosies ciklons, tā ietekmē iespējamas dažas mākoņainas un mazāk siltas dienas, kā arī plašāks lietus. Nedēļas pirmajā pusē nedaudz pastiprināsies ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš.

Gaisa temperatūra naktīs pārsvarā saglabāsies virs +15 grādiem.

Saulainā laikā joprojām būs augsts ultravioletais starojums. No saules visvairāk jāuzmanās dienas vidū - periodā no plkst.12 līdz 15.

Valdošā ziemeļu, ziemeļaustrumu vēja ietekmē siltākais ūdens jūrā - līdz +22 grādiem - Latvijas piekrastē gaidāms Jūrmalā un Engures novadā, šajā piekrastes daļā iespējama arī lielākā zilaļģu koncentrācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)