Banner 980x90

Partija "Reģionu alianse" izveidojusi Liepājas nodaļu

Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Liepaja24.lv
Latvijas Reģionu apvienībai (LRA) gatavojoties pašvaldību vēlēšanām, izveidota partijas "Reģionu alianse" Liepājas nodaļa, aģentūru LETA informēja LRA Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dainis Liepiņš.

"Lai novērstu Liepājas pilsētas saimniecisko panīkumu, palielinātu pilsētas kā reģiona centra lomu, kā arī vairotu liepājnieku labklājību, Liepājas uzņēmēji un sabiedriski aktīvi iedzīvotāji ir apvienojušies, izveidojot politiskā spēka "Reģionu alianse" Liepājas nodaļu. Organizācijas mērķis ir aktīvi iesaistīt liepājniekus pilsētai nozīmīgu jautājumu lemšanā un jau nākamajās pašvaldību vēlēšanās iegūt izšķirošu ietekmi Liepājas pilsētas domē," norāda politiskā spēka pārstāvji.

"Līdz ar "Reģionu alianses" nodaļas izveidi Liepājā mēs vēlamies dot skaidru signālu liepājniekiem, ka pilsēta var kļūt par vadošo reģiona centru, straujāk attīstīt uzņēmējdarbību, radot labi apmaksātas darbvietas vietējiem iedzīvotājiem. Savās rindās pulcēsim sabiedriski aktīvus liepājniekus, kam rūp pilsētas attīstība un kas vēlas dot savu pienesumu un ieguldījumu Liepājas uzplaukumā. Šodien mēs stādām visaugstākos mērķus attiecībā uz startu nākamajās pašvaldību vēlēšanās - gribam iegūt ievērojamu pārstāvniecību pilsētas domē, lai mūsu balsīm kopā ar vēlētāju piešķirto mandātu būtu nopietna ietekme," uzsver "Reģionu alianses" Liepājas nodaļas vadītājs Ivars Kesenfelds.

"Reģionu alianses" Liepājas nodaļa tika izveidota šā gada 30.septembrī, savukārt partijas valdes sēdē 13.oktobrī vienbalsīgi tika apstiprināta nodaļas izveidošana, nolikums, kā arī vadītājs un vadītāja vietnieks. "Reģionu alianses" Liepājas nodaļas kodolu veido lielā skaitā no nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK Liepājas nodaļas aizgājušie biedri.

"Reģionu alianses" Liepājas nodaļas izveidošana faktiski iezīmē LRA startu nākamajām pašvaldību vēlēšanām un apliecina mūsu visnopietnākos nolūkus attiecībā uz Latvijas novadiem un pilsētām. Liepājas nodaļas izveidošana ir būtisks solis LRA pārstāvniecības paplašināšanai Latvijas pašvaldībās. Mēs kļūstam par spēku, ar ko būs jārēķinās visām varas partijām," norāda "Reģionu alianses" valdes priekšsēdētājs, LRA apvienības pārstāvju sapulces vadītājs Andrejs Ence.

Liepājas nodaļas vadītāja vietnieka pienākumi ir uzticēti Liepājas Kristīgās sākumskolas vadītājai Ingai Kulmanei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)