Banner 980x90

Pirms Nacionālo bruņoto spēku noliktavas kompleksa būvniecības Vaiņodē iemūrēs piemiņas kapsulu

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
Aizsardzības nozares vadība piektdien, 10.jūnijā, plkst.13.00 piedalīsies piemiņas kapsulas iemūrēšanas ceremonijā Vaiņodē, kur tiks sākta Nacionālo bruņoto spēku noliktavu kompleksa būvniecība, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijā.

"Noliktavu komplekss, kas šeit tiks izbūvēts, kalpos ne tikai Kurzemes reģionā izvietoto vienību vajadzībām, bet arī iekļausies vienotā Nacionālo bruņoto spēku nodrošinājuma sistēmā. Tas ļaus uzturēt bruņoto spēku kaujas gatavību vajadzīgajā līmenī un nodrošinās spēju reaģēt krīzes situācijās nākotnē," norāda aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS).

Pasākumā piedalīsies arī Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra vadība, Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Raimonds Graube, 1.Zemessardzes novada komandieris pulkvedis Jānis Gailis, Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības vecākais kapelāns Raimonds Krasinskis un citi Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija, būvprojekta izstrādi, būvdarbus un autoruzraudzību objektā par 6 758 244 eiro sniegs AS "UPB", savukārt būvuzraudzību objektā par 46 280 veiks SIA "Būves un būvsistēmas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)