Banner 980x90

Policija meklē aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Liepājā

Rīga, 9.nov., LETA. Policija meklē aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Liepājā, kurā, autobusam strauji bremzējot, cieta tā pasažiere, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Jau ziņots, ka 3.novembrī ap plkst.11.40 Liepājā, Brīvības ielas un Tirgus ielas krustojumā 912.maršruta sabiedriskais autobuss "Solaris Urbino 12" ar valsts numurzīmi "JZ6966" strauji bremzēja priekšā izbraukušas automašīnas dēļ.

Negadījumā cieta autobusa pasažiere, kura krita un guva miesas bojājumus.

Policija lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kuri varēja piefiksēt vainīgo automašīnu, kas izbrauca autobusam priekšā, radot avārijas situāciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)