Banner 980x90

Privātpersonu īpašuma apdrošināšana – labākā izvēle aizņemtiem cilvēkiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mēs ļoti labi zinām to, ka aizņemti cilvēki nevēlas pavadīt garas stundas apdrošināšanas ofisos. Tieši tāpēc manapolise.lv tiešsaistē iespējams ātri un ļoti ērti iegādāties nekustamā īpašuma apdrošināšanu. Jums tiks sagatavots labākais pieejamais piedāvājums. Sagatavotā apdrošināšanas polise tiks nosūtīta uz jūsu norādīto e-pasta adresi kopā ar rēķinu, kuru ērti varēsiet apmaksāt savā internetbankā.

Izvēlieties privātpersonu īpašuma apdrošināšanu, kas sevī ietver ne tikai mājokļa apdrošināšanu, bet arī iedzīves apdrošināšanu, civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un nelaimes gadījumu apdrošināšanu. Šis būs noderīgs komplekts tiem, kuri nevēlas katru lietu apdrošināt atsevišķi, maksāt vairākus atsevišķus rēķinus un pārmaksāt par pakalpojumu pie dažādiem apdrošinātājiem. Izvēlieties vienu pakalpojumu visam, kas jums svarīgs!
 
Pat apdrošināšanā neiztikt bez kurioziem
Kaut šķiet, apdrošināšana ir akurāt nopietna lieta, bez kurioziem arī šeit neiztikt. Pasaulē dzirdēta tik dažāda pieredze, ka gribas ar to padalīties. Kādi tad ir dīvainākie gadījumi, ar ko saskārušies apdrošinātāji? Lūk, daži no tiem:
• Kādam auto īpašniekam skādi izdarījis zirgs, kas nolēmis ar zobiem apskādēt auto krāsojumu. Par laimi, sekas nebija nopietnas, tomēr labi, ka auto bija apdrošināts.
• Palikt vienam pie altāra savā kāzu dienā – tas var būt visnotaļ liels emocionāls trieciens. Droši vien arī finansiāls. Tāpēc ASV katrs piektais pāris, kurš nolēmis iestūrēt laulības ostā, dodas pie apdrošinātājiem, lai iegūtu polisi, kas kompensētu morālos un finansiālos zaudējumus, ja izredzētā vai izredzētās pārliecība ir sašķobījusies un kāzas tiek atceltas.
• ASV vairāk nekā 20 tūkstoši cilvēku ik gadu veic īpašu piemaksu savām apdrošināšanas polisēm, lai viņi tiktu pasargāti no citplanētiešiem. Apdrošināšanas polise darbojas, ja nelūgtie viesi polises turētāju "nolaupītu, apaugļotu, nodarītu miesas bojājumus" vai visas radības kroni, proti, cilvēku, izmantotu citiem nelietīgiem mērķiem.
• Ja jauna ģimene plāno tikai vienu bērnu, bet pēkšņi piedzimst dvīnīši… Arī pret šādu gadījumu der nodrošināties. Vairākas apdrošināšanas kompānijas ASV piedāvā polisi pret "negaidīta bērna piedzimšanu".
• Ēdiena kritiķa un degustētāja darbs ir pateicīgs, taču arī gana bīstams. Bieži sastopoties ar pārāk asiem ēdieniem, degustētāja garšas kārpiņas var tikt bojātas, kas nozīmētu darba zaudēšanu. Tāpēc vienā ASV apdrošināšanas kompānijā par 400 tūkstošiem dolāru ir apdrošinātas kāda restorānu kritiķa garšas kārpiņas.
 
Latvijā gan šādi kuriozu ir retums, arī apdrošināšanas polises tiek izsniegtas tiem mērķiem, kādiem tās ir paredzētas klasiski – īpašuma apdrošināšanai, auto apdrošināšanai, dzīvības un veselības apdrošināšanai, nereti arī dzīvnieku apdrošināšanai.
 
Apdrošināt var jeb ko
Nav retums tādi gadījumi, kad klients, apdrošinot savu īpašumu, izvēlas apdrošināt arī savu mājdzīvnieku. Zinām, ka mūsdienās ir dažādas dārgas suņu un kaķu šķirnes, tāpat ir pietiekami daudz gadījumu, kad šos dārgos dzīvniekus zog. Tad patiešām noder dzīvnieka apdrošināšana kā piedeva privātpersonas īpašuma apdrošināšanai. Tāpat tiek apdrošināti arī lielāki dzīvnieki, piemēram, zirgi. Latvijā populārs ir jāšanas sports, un zirgs ir dzīvnieks ar samērā lielu traumu risku. Tieši tāpēc daudzi zirgu īpašnieki izvēlas savus sporta rumakus apdrošināt.

Tomēr vairums Latvijas iedzīvotāju tomēr pieturas pie ierastām lietām – apdrošina savu auto, māju un sevi pašu. Obligāta ir apdrošināšana, dodoties ceļojumos, tomēr pietiekami daudzi izvēlas apdrošināties arī tāpat – nekur nebraucot.
 
Manapolise.lv – speciālisti ar pieredzi
Svarīgi ir izvēlēties uzticamu un pieredzējušu apdrošinātāju, kurš sniegs palīdzību un atbildēs uz jebkuru jautājumu. Tādus speciālistus var atrast manapolise.lv, kur strādā kompetenti apdrošinātāji ar pieredzi. Ja jums rodas jautājumi vai neskaidrības saistībā ar apdrošināšanu, jums ar prieku palīdzēs pieredzes bagātie konsultanti.

Lai pieteiktos apdrošināšanai, jums atliek vien apmeklēt manapolise.lv mājaslapu, kur ļoti pārskatāmi varat izvēlēties, kādu apdrošināšanas veidu iegādāties. Pieejama ir OCTA, KASKO ceļojuma, dzīvības apdrošināšana, privātpersonu īpašuma apdrošināšana, apdrošināšana uzņēmumam. Tāpat šeit atradīsiet īpašus piedāvājumus un dažādas akcijas. Izvēlieties uzticamu apdrošinātāju un labāko cenu tirgū.
Sargiet sevi un savu īpašumu, vienmēr aizslēdziet durvis un pārliecinieties, vai ir izslēgtas visas elektroierīces mājā, pirms dodaties prom. Ja dodaties ceļojumā, atrodiet kādu, kurš pieskatīs jūsu mājokli, iegādājieties ceļojuma apdrošināšanu, lai jūsu atpūta būtu izdevusies. Par pārējo mēs parūpēsimies!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)