Banner 980x90

Sāk kriminālprocesu pret kasieri, kura laika gaitā no kases izņēmusi vairākus simtus eiro

Rīga, 13.sept., LETA. Policija sākusi kriminālprocesu pret kasieri, kura, veicot sev uzticētos darba pienākumus, no kases ilgākā laika periodā izņēmusi vairākus simtus eiro, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Augustā vidū VP saņēma informāciju par to, ka Liepājā, kādā tirdzniecības vietā Ezerkrastā ir aizturēta veikala kasiere, kura, atgriežot čekus, ilgākā laika periodā no kases izņēmusi vairākus simtus eiro.

Noskaidrots, ka sieviete sākusi piesavināties naudu pēc tam, kad uzzinājusi par iespēju atgriezt izsniegtos čekus. Sieviete sagaidīja, kad cilvēks samaksā par precēm, pēc pāris minūtēm viņa kases aparāta sistēmā ievadīja čeka numuru, izvēlējās, kuru čeku un par kādu summu to atgriezīs. Tālāk dienas gaitā viņa naudu atgriezto čeku vērtībā izņēma no kases lādes. Bija dienas, kad šādā veidā tika atgriezti vairāki čeki. Kasieres darbības atklātas pēc tam, kad veikala grāmatvede konstatējusi iztrūkumu.

Izrādījies, ka veikala darbiniece naudas ņemšanu ārā no kases sākusi jau pavisam neilgi pēc stāšanās darbā - savā otrajā maiņā. VP Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī par notikušo ir sākts kriminālprocess un turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)