Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās izstādei "Ražots Liepājā"

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv
No pirmdienas, 28.novembra, sākusies pieteikšanās izstādei "Ražots Liepājā", kas 2017.gada 17. un 18.martā notiks Liepājas Olimpiskajā centrā, pilsētas informācijas portāls Liepaja24.lv uzzināja Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Liepājas un tuvējā reģiona uzņēmēji aicināti pieteikt savu dalību izstādē, lai iepazīstinātu liepājniekus un pilsētas viesus ar saviem ražojumiem un pakalpojumiem.

"Liepājas uzņēmējdarbības vidi veido visdažādāko jomu, nozaru un lieluma uzņēmumi. Tie ir gan lieli uzņēmumi ar plašiem eksporta ceļiem, gan mazie un vidējie uzņēmumi, kā arī individuālie darba veicēji, kas domā, rada un piedāvā savas idejas, pakalpojumus un produktus gan vietējam tirgum, gan mērķtiecīgi paziņo par sevi plašākai pasaulei. Aicinu ikvienu Liepājas apkārtnes uzņēmēju – gan ražotājus, gan pakalpojuma sniedzējus – piedalīties izstādē "Ražots Liepājā", lai gan tuvējā reģiona iedzīvotājiem, gan pilsētas viesiem parādītu, cik daudzveidīgi uzņēmumi šeit darbojas un cik spējīgi un radoši bagāti cilvēki tajos strādā," aicina Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš. 

Lai pieteiktos izstādei, līdz 2017.gada 17.janvārim elektroniski jāaizpilda anketa mājas lapā "www.razotsliepaja.lv".

Gan uzņēmēju dalība, gan apmeklētāju ieeja izstādē būs bez maksas. Dalībnieku pieteikšanās var tikt pārtraukta ātrāk pirms norādītā datuma, ja izstādes norises vietas platība būs pilnībā aizpildīta ar dalībnieku ekspozīcijām. Savu dalību izstādē var pieteikt ikviena juridiska persona, kas reģistrēta Liepājā vai tuvējā Liepājas reģionā (bijušajā Liepājas rajona teritorijā). Visi pieteikumi tiks izskatīti un par dalībnieka reģistrāciju izstādei tiks nosūtīts apstiprinājums. 

Izstāde "Ražots Liepājā" notiks jau ceturto reizi un tā tradicionāli organizēta katru otro gadu. 2015.gadā izstādē piedalījās 192 uzņēmumi un izstādi divās dienās apmeklēja aptuveni 30 tūkstoši apmeklētāju. 

Izstādi organizē Liepājas pilsētas pašvaldība.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)