Banner 980x90

Šovasar Liepājas muzejs būs atvērts katru dienu

No 8.jūnija liepājniekiem un pilsētas viesiem Liepājas muzejs būs atvērts katru dienu no plkst.10.00 līdz 18.00.

Kā pilsētas informācijas portālam Liepaja24.lv paskaidroja Liepājas muzeja muzejpedagoģe Astra Dzērve vasaras sezonā – jūnijā, jūlijā, augustā – muzeja darba laiku pagarināt iespējams, pateicoties Nodarbinātības Valsts aģentūras īstenotajam projektam "Skolēnu darbs vasarā" un sadarbībai ar Liepājas pašvaldības aģentūru "Nodarbinātības projekti".

Skolēni Liepājas muzejā veiks zāļu uzraugu – dežurantu pienākumus, kā arī piedalīsies muzeja telpu uzkopšanā. Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, tūrisma sezonā apmeklētāju interese par muzeju ir liela. Arī šovasar Liepājas muzejs saviem apmeklētājiem piedāvās dažādas interesantas izstādes un ekspozīcijas.

Piemēram, no 12.jūnija līdz 6.septembrim Liepājas muzejā skatāma izstāde "Jūgendstila mode (1896 - 1915)" no pasaulslavenā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva kolekcijas. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja apskatīt gandrīz simts unikālas tā laika kleitas, ko veidojuši slaveni dizaineri, drēbnieki un izšuvumu meistari no Eiropas modes namiem. Tērpus papildinās dažādi aksesuāri gan sieviešu, gan vīriešu modei, gadsimtu seni audumi, mežģīnes, apģērbu griezumi un smalki rokdarbi.

Līdz 28.jūnijam Liepājas muzeja lielajās izstāžu zālē skatāma Guntas Krastiņas gleznu izstāde "Ieziedēt mīlestībā". Savukārt mazajā izstāžu zālē 12.jūnijā atklās mākslinieces Paulas Zariņas gleznu izstādi "Epizodes".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)