Banner 980x90

Sudraba auskari ar Swarovski kristāliem

Nela Gems ir latviešu rotaslietu uzņēmums, kā piedāvājumā ir arī mirdzoši auskari ikdienai un īpašiem notikumiem. 

Auskari ir īpašas rotaslietas, kā sievietes īpašumā nevar būt par daudz. Ir tik daudz krāsu, dizainu un variāciju, ka katram tērpam gribās pieskaņot citus auskarus. It īpaši, ja tie ir mirdzošie sudraba auskari ar Swarovski kristāliem no Nela Gems.

Nela Gems ir latviešu rotaslietu uzņēmums, kā piedāvājumā ir arī mirdzoši auskari ikdienai un īpašiem notikumiem. Šajā rakstā apkopojām gadījumus, kad Nela Gems piedāvājumā ir īstā izvēle. Iepazīsties ar zīmola radīto un atļauj sev mirdzēt vēl spožāk.

Elegantais mirdzums īpašos notikumos 


Mums latviešiem svētku ir daudz – vienmēr jābūt gatavai doties uz kāda drauga vai ģimenes locekļa vārda vai dzimšanas dienu, kāzām, izlaidumu utt. Un tajos brīžos pats aizraujošākais ir skaisti sapucēties un sajusties patiesi skaistai. Rotaslietas spēj sniegt pārliecību par sevi un izcelt savu dabīgo skaistumu.

Nela Gems piedāvājumā ir grezni un krāšņi auskari, kas neļaus sievietei palikt nepamanītai. Piemēram auskaru pāris ar nosaukumu Grezni auskari ir klasiska izvēle, ar ko nav iespējams nošaut greizi. Tos rotā 12mm liels mirdzošs Swarovski kristāls, kura krāsu iespējams izvēlēties no 10 Swarovski piedāvātajiem toņiem. Atliek piemeklēt klāt skaistu kleitu un vakars ir izdevies. 

Īpaši populāri ir arī Lāsīšu auskari, kas sastāv no diviem mirdzošiem kristāliem lāses formā. Tie ir ļoti viegli, lai arī pēc izmēra ir visai palieli. Šo auskaru pamatā ir 8mm liels kristāls un 14mm lielas kristāla lāsītes. Vēl viena klasiska izvēle ir Pērļu auskari, kas pieejami vairāk nekā 20 dažādos maigos toņos.

Kristālu radītais mirdzums arī ikdienā 

No citiem Nela Gems zīmols atšķiras ar savu rotaslietu eleganci un spēju mirdzēt arī ikdienā. Nav nepieciešamas svētku balles un svinības, lai varētu pamosties iedvesmotai sapucēties arī parastā dienā.

Tam visvairāk piemēroti ir Nela Gems nagliņauskari. Tie ir pieejami vairākos izmēros un, protams, krāsās. Tas ir neliels, taču skaists aksesuārs, kas papildinās sievietes koptēlu.  Viegli un ērti nagliņauskari ir klasika, kas vienmēr ir modē. Turklāt nagliņauskari ir izmantoti arī citos auskaros kā bāze, piemēram, Nagliņauskaros ar riņķīti. Tie īpaši izceļas no Nela Gems piedāvājuma, jo šis auskaru pāris ir kā moderna nagliņauskaru versija.

Protams, piedāvājumā ir vēl daudzi auskari ar lieliem kristāliem, papildinātiem ar daudziem mazītiņiem kristāliem, košas krāsas, interesanti dizaini. Viss, ko sieviete vien var vēlēties.

Dāvana sievietei svētkos
Ja svētkos vēlies iepriecināt ne tikai sevi, bet arī kādu citu sievieti – mammu, māsu, draudzeni, tad šī ir īstā izvēle. Nela Gems rotaslietas ir brīnišķīga dāvana ne vien sev pašai, bet arī kādai citai sievietei svētkos. Īpaši, ja ļausi rotu izvēlēties pašai – dāvanu karte Nela Gems rotaslietām būs trāpījums tieši mērķī.
 
Iedvesmai citām dāvanām vari ieskatīties vēl blogā Top Dāvanas, kur apkopotas dažādas dāvanas pēc svētkiem un saņēmējiem.
Lai mirdzoši svētki!
 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)