Banner 980x90

5 ekonomiski aksesuāri efektīvām dārza ballītēm un ikdienas atpūtai

Saulainos un siltos vasaras vakaros vai brīvdienās saimniecības, kurās ir lieli dārzi, ir piemērotas tam, lai rīkotu saviesīgas dārza ballītes. Prioritāri ir izvērtēt, kādā veidā dārzā organizēsiet savas ballītes – zem lapenes, dārza terases vai zem klajas debess. Būtiska arī ir apkārtne, piemēram, ja apkārtnē ir labiekārtots dīķis vai skats uz kādu skaistu dabas ainavu, tad ir skaidrs, ka visu skatieni ir jāfokusē uz attiecīgo pusi.

Lapeni vai terasi var uztaisīt ne tikai pie mājas, bet arī pie jau minētajām ūdenstilpnēm. Tas, kā iekārtot dārza terasi vai lapeni, ir tikai jūsu ziņā, tāpēc šajā rakstā apskatīsim piecas ekonomiskas dārza mēbeles ērtas un efektīvas atpūtas radīšanai. 

Garda, uz grila cepta gaļa
Lapene vai terase mājas dārzā ir veids, kā paslēpties no tveicīgas saules, lietus vai pat kukaiņiem. Lapene savu funkcionalitāti var izpildīt arī ar dažādu pasākumu rīkošanu, kuros viesi var baudīt gardus kokteiļus un cept gaļu. Gaļas cepšanai jums vajadzēs labu grilu. Grilu piedāvājums ir plašs un to iespējas ir dažādas, tomēr, ja gaļu cepsiet reti, jums noderēs mangālis vai BBQ (bārbekjū) grils. 

Sauļošanās krēsli
Karstā vasaras dienā cilvēki labprāt peldas, bet ja ūdenstilpnes vai baseina nav tuvumā, tad atliek izbaudīt pilnvērtīgu sauļošanos. Arī saviem viesiem Jūs varat piedāvāt atpūsties kopīgi, sēžot sauļošanās krēslos, dzert kokteiļus un sarunāties. Sauļošanās krēsli ir ne tikai aksesuārs, tas patiesi spēj pildīt arī funkcionālu atpūtas un sauļošanās iespēju. Visbiežāk dārza ballītēs ir "cīņa" par šiem krēsliem, tāpēc parūpējieties, lai gan lapenē, gan dārzā viesiem un pašiem būtu kur apsēsties. Sauļošanās krēslus var iekļaut kopējā dārza stilā. 

Sauļošanās krēsli ir ar dažādām funkcijām, piemēram, ir vienkāršāki krēsli, kuros var tikai atgulties, bet ir arī tādi, kuriem varat regulēt sēdēšanas vai gulēšanas leņķi, un pat tādi, kuriem ir jumtiņš. Vairāk uzziniet šeit!

Šūpuļdīvāni
Ērtām sarunām un vieglai dārza atpūtai iesakām izvēlēties arī  klasisku šūpuļdīvānu. Atkarībā no tā, cik liels ir šūpuļdīvāns, ir iespējams sasēsties vairākiem cilvēkiem. Šūpuļdīvānu platums ir sākot no viena cilvēka vietas līdz pat četrām. 

Saulessargs
Saulessargs ir aksesuārs, kas var palīdzēt paslēpties no spilgtas saules. Tie ir dažādu lielumu, stilu un arī mehānismu. Saulessargu var kombinēt ar dārza galdiņu. 

Padomājot arī par bērnu ballītēm – piepūšamais baseins
Bieži vien vecāki ciemos nāk ar savām atvasēm, tāpēc, lai varētu brīvāk atpūsties, der padomāt par atrakcijām arī viņiem. Lielisks veids, kā aizraut bērnus, ir piepūšamais baseins, kas piepildīts ar ūdeni. Papildus tajā varat sabērt arī bumbas vai iegādāties ūdens pistoles. Garantēta aizrautība un vecāku miers uz vismaz pāris stundām!

Iespējas, kā iekārtot dārza terasi vai lapeni, ir katra individuāla gaumes un vajadzību jautājums, tāpēc nebaidieties eksperimentēt (skatīt dārza lapenes idejas). 

Iegādājoties mēbeles, padomājiet arī par to, kas ir vislabākais ne tikai jums, bet arī jūsu viesiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)