Banner 980x90

Ātri un ērti – BE kategorija nedēļas laikā!

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Kad ilgi gaidītais atvaļinājums ir pienācis, tad vēlamies pagūt pēc iespējas vairāk. Ja pareizi saplānojam laiku, tad to varam veltīt gan atpūtai, gan arīdzan zināšanu papildināšanai, varbūt autobraukšanā? Ja autovadītāja apliecība – B kategorijas tiesības – Tev jau sen ir kabatā, taču tajās nav atzīmes par BE kategoriju, tad tagad ir lieliska iespēja to iegūt nedēļas laikā.

Kādēļ nepieciešama BE kategorija?
BE kategorijas tiesības vajadzīgas, ja šoferis vēlas vadīt B kategorijas vilcēja savienojumu ar piekabi vai puspiekabi, kuras pilna masa nepārsniedz 3500 kilogramus. Ja ir nepieciešamība šādu piekabi vilkt, tad BE kategorijas apmācības var veikt jau no 19 gadu vecuma, bet valsts eksāmenu un vadītāja tiesības var iegūt, sasniedzot 21 gadu. Autoskolā "Credo Autoprieks" šo kategoriju var iegūt īsā laikā. Būs nepieciešams izbrīvēt  tikai nedēļu laika, kurā paredzēts noklausīties teorijas kursu 17 akadēmisko stundu apmērā un piedalīties braukšanas apmācībās sešu akadēmisko stundu apjomā. Praktisko apmācību daļā būs iespēja apgūt iebraukšanu gabarītvārtos, vilcēja un piekabes atkabināšanu un sakabināšanu. Apmācību noslēgumā ir paredzēta ieskaite braukšanā. To veiksmīgi nokārtojot, BE kategorija būs iegūta.

Autoskola "Credo Autoprieks" – mūsdienīga autoskola pozitīviem cilvēkiem  
"Credo Autoprieks" ir nozarē viena no lielākajām mācību iestādēm Latvijā, jo tās sastāvā ir 19 filiāles visā valstī. Kopā tās ir vairāk nekā 40 grupu, kurās strādā atsaucīgi un profesionāli teorijas, kā arī braukšanas apmācību pasniedzēji. Maksimāla zināšanu nodošana un individuāla pieeja katram kursantam ir pats galvenais, ko sniedz uzņēmuma komanda. Mācības noris mūsdienīgā vidē, tādēļ tas rada patīkamāku gaisotni un atmosfēru arī starp apmācību grupas biedriem. 

Autoskolā vari apgūt sev interesējošo kategoriju:
• A1, A;
• B, BE;
• C, CE
• D, DE,
• 95.,
• ADR, 
• traktortehnika.

Klientu zināšanai
"Credo Autoprieks" par  draudzīgām cenām piedāvā arī medicīniskās komisijas un Pirmās palīdzības kursus, kā arī sniedz iespēju piedalīties pretavārijas braukšanas apmācību programmā. Uzņēmums ir pretimnākošs, tādēļ, ja nevarēsi segt uzreiz visu mācību maksu, tad vari izmantot līzinga piedāvājumu – apmācības samaksu veikt trīs līdz 24 mēnešu laikā. Pieteikumu līzingam var noformēt Rīgā, Raiņa bulvārī 25, 419. kabinetā. Sīkāk par citiem interesējošiem jautājumiem vari uzzināt, piezvanot pa tālruņa numuriem 67220800 vai  29900991. Tāpat ērtākai saziņai vari rakstīt e-pastu uz info@credoautoprieks.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)