Banner 980x90

Čīča Liepājā ar koncertu prezentēs jauno albumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 16.oktobrī, plkst.15.00 Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē ar solokoncertu savu jauno CD albumu "Likteņlīnijas" prezentēs Latvijas Šlāgeraptaujas un "Dzintara Dziesmu" aptaujas 2016.gada uzvarētājs, TV3 šova "Izklausies redzēts" dalībnieks Dzintars Čīča, pilsētas informācijas portālu Liepaja24.lv informē mūziķa pārstāvji.

"Tik galvu reibinošs periods kā patlaban man nav bijis laikam kopš zvaigžņotās bērnības," pirms koncerta atzīst Čīča. "Katru dienu - mēģinājumi, filmēšanās, studijas ieraksti, taču visvairāk es gaidu nedēļas nogales, kad varu kāpt uz skatuves un teikt saviem klausītājiem "Labvakar!". Un šoreiz Liepājā man būs dubults prieks, jo varēšu atrādīt savu pēc kārtas trešo studijas albumu, kurā klausāmas manas jaunāko laiku populārākās dziesmas un arī pavisam jaunas."

Koncertā Liepājā skanēs ne tikai albuma dziesmas, bet arī skaņdarbi no Čīčas mīļākajiem mūzikliem latviešu un čigānu valodā. Kopā ar solistu muzicēs klausītāju iemīļotais pianists Anatolijs Livča.

Biļetes uz koncertu ir nopērkamas "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā "www.bilesuparadize.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)