Banner 980x90

Duškabīne – ieteikumi labākai izvēlei

Lielisks papildinājums ikvienai vannas istabai ir duškabīne. Ja Tu esi šīs preces medībās, meklējot tādu modeli, kas būs atbilstošs gan telpas izmēram, gan arī Tavam budžetam, ir svarīgi padomāt par vairākiem svarīgiem faktoriem. Ir tvaika, noslēgtā tipa, atvērtās u.c. veida duškabīnes. Ielūkojies interneta veikala 220.lv sagatavotajos padomos, lai atrastu tieši tādu dušas kabīni, kāda Tev nepieciešama un kādu vari atļauties. 

Funkcionalitāte
Ja Tev vajadzīga duškabīne, kas piemērota cilvēkiem ar kustību traucējumiem, ir iespējams iegādāties arī šādus modeļus, kuri papildināti ar rokturiem un izvelkamu sēdekli, kā arī ir piemeklējami ratiņkrēsliem piemērotas dušas, lai cilvēks varētu nomazgāties bez citu palīdzības. Savukārt, ja Tu vēlies izbaudīt tvaika pozitīvo ietekmi un veselību, tad tvaika duša būs piemērotas tieši tas, kas vajadzīgs. Tā uzlabo asinsriti, elpošanas sistēmas darbību un samazina stresu. Lai no duškabīnes lietošanas iegūtu visvairāk, pirms tās iegādes padomā par izmantošanas mērķiem un vajadzībām. 

Privātums
Mūsdienās iespējams iegādāties stikla duškabīni, kas ir vai nav caurspīdīga. Izvēlies tādu, kas atbilst tieši Tavām vēlmēm. Ņem vērā, kā stikla dušas kabīnes var būt noslēgta, daļēji noslēgta vai atvērtā tipa, taču tās nenodrošina privātumu, mazgājoties dušā. Ja Tev šis aspekts ir svarīgs, iespējams, vajadzētu meklēt tādus modeļus, kuriem vismaz daļa no stikla ir necaurspīdīga. 

Izmērs
Izvēlies duškabīni, kurā jutīsies ērti un varēsi brīvi kustēties. Tajā pašā laikā jāņem vērā arī tās iekļaušanās kopējā vannas istabas platībā. Par laimi, interneta veikalā 220.lv ir pieejamas dažādu izmēru duškabīnes, kā arī dušas paliktņi, sienas, durvis un citas vannas istabas iekārtas. Ieplāno dušas kabīnes atrašanās vietu un to, kādam jābūt tās izmēram, lai pietiktu vietas pašiem un arī citiem elementiem. 

Savienojuma vietas
Ir svarīgi, lai tās būtu kvalitatīvas un pietiekami stingras, novēršot jebkādu ūdens noplūdes risku. Magnētiskās durvis šajā gadījumā ir drošākās. Saprotams, ka neviens nevēlas ienākt vannas istabā un ieraudzīt, ka uz grīdas satecējis ūdens no duškabīnes. 

Tīrīšana
Stikla duškabīnes tīrīšanas ziņā ir ļoti pateicīgas, jo tās ir viegli kopjamas. Ir modeļi, kuru stikla paneļus iepriekš apstrādā ar speciālu vielu, lai tie būtu vienkāršāk tīrāmi. Taču, lai arī kādu Tu izvēlētos, regulāri centies noslaucīt ziepju nosēdumus, lai tie neuzkrātos.

Pieslēgšana
Ne visām duškabīnēm ir viens un tas pats pieslēgšanas veids. Tieši tāpēc ir nepieciešams rūpīgi pārbaudīt, vai modelis, kuru grasies pirkt, derēs Tavā vannas istabā esošajam kanalizācijas izvadam un ūdens pievades pieslēgvietai. Protams, mūsdienās šo uzdevumu atvieglo arī iespēja iegādāties dažādus pielāgojamus savienojumus. To vislabāk uzticēt profesionālam santehniķim. 

Ja Tev šķiet, ka vannas istabas remonts un jaunas duškabīnes pievienošana ir ļoti vienkāršs uzdevums, padomā vēlreiz. Ja vien Tu pats ar tādiem uzdevumiem nenodarbojies ikdienā, tev būs nepieciešama kvalificēta meistara palīdzība. Viņš pārliecināsies, lai viss derētu un atrastos tam paredzētajā vietā. Lai arī dažreiz cilvēki, cerot ietaupīt naudu, mēģina paveikt darbu paši, pēc tam var nākties maksāt vēl vairāk par remontu. 

Ne vienmēr ir jāpavada vairākas stundas, ejot no viena veikala uz otru, lai piemeklētu īsto duškabīni. Tā vietā Tu vari apsēsties savā dīvānā, atvērt internetu un ienākt 220.lv. Atrodi sadaļu "Mājai un remontam", kur tā Tevi aizvedīs līdz plašam duškabīņu un citu iekārtu klāstam. Izvēlies kvalitatīvas preces un nepārmaksā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)