Banner 980x90

Liepājā 26 izglītības projektiem sadala 25 000 eiro

Ventspils, 20.marts, LETA. Liepājas Izglītības pārvaldes rīkotajā izglītības projektu konkursā atbalstītas 26 ieceres, piešķirot to realizācijai kopumā 25 000 eiro, aģentūru LETA informēja izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

Liepājas Centra pamatskolas atbalsta biedrība un biedrība "Pirmā skola" par saņemto finansējumu veidos radošo darbu krājumus. Biedrība "JCI Latvia" izdos krāsojamo grāmatu ar padomiem, lai Liepājas pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērni pievērstu uzmanību ugunsdrošībai.

Lai veicinātu bērnu prasmju attīstību elektronikā, biedrība "Liesmiņas siltums" un bērnu un jauniešu biedrība "Skrejceļš" iegādāsies jaunus konstruktorus.

Skolotāju biedrība "Asni" iegādāsies gaismas molbertus. Biedrība "Latvijas zinātnes centru apvienība" organizēs zinātnisko un tehnisko eksperimentu nodarbības, lai veicinātu skolēnu izpratni par metodēm siltumnīcas efektu mazināšanai un zaļās enerģijas ilgtspējīgu izmantošanu.

Liepājas 15.vidusskolas atbalsta biedrība turpinās "Airsoft" kluba attīstību, lai veicinātu skolēnu pilsonisko un patriotisko audzināšanu un palielinātu jaunsargu skaitu. Projekts paredz iegādāties militārās simulācijas "Airsoft" ierīces.

Konkursā atbalstīti arī citi projekti, kas paredz talantu prasmju attīstību dažādās jomās.

Šogad konkursā pavisam tika saņemti 35 projektu pieteikumi.

Kopējā līdzfinansējuma summa, kas tika prasīta projektu pieteikumos, sasniedza 56 460 eiro, bet konkursā pieejamais līdzfinansējuma apjoms bija 25 000 eiro. Par šī gada konkursa prioritātēm tika noteiktas praktiskas ievirzes pasākumu organizēšana izglītojamo talantu un zināšanu pilnveidošanai un starpinstitucionālās sadarbības un pieredzes apmaiņas veicināšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)