Banner 980x90

Liepājā notiks festivāla "Summer Sound" ieskaņas koncerti

Rīga, 31.jūl., LETA. Liepājas Pētertirgū, Liepājas Universitātē un Juliannas pagalmā no šodienas līdz 2.augustam notiks gaidāmā festivāla "Summer Sound" ieskaņas koncerti, aģentūru LETA informēja festivāla rīkotāju pārstāve Alise Pabērza.

Koncertos uzstāsies 15 pašmāju jaunie un jau atpazīstamie mūziķi un dīdžeji, tajā skaitā arī Liepāju pārstāvošie mākslinieki. Uz trīs dažādām skatuvēm kāps tādi mākslinieki kā "The Coconuts", "Mārtiņš Dambis & Co", Niklāvz, "Funky DJ Elegant", "The Mary Jane" u.c. Ieeja ieskaņas koncertos būs bez maksas.

Kā ziņots, astotais "Summer Sound" festivāls notiks Liepājas pludmalē 3. un 4.augustā, un tajā uzstāsies tādi mākslinieki kā "Goo Goo Dolls", "Alle Farben", "Coasts", "Daddy was a Milk Man", "Musiqq", "Gacho", Labvēlīgais tips", "Dzelzs vilks", Igo, "Rīgas modes", "Aija Andrejeva, "Pienvedēja piedzīvojumi", "Ozols un Tehnikums", Justs, Laura Rizotto, "Fakts", Ansis, Edavārdi, "Singapūras Satīns", "Riga Reggae", Židrūns", "Čips un Dullais", "The Bad Tones", "Atom" u.c.

Tāpat festivāla teritorijā atradīsies kino telts, kurā divu dienu garumā tiks izrādītas Latvijas kino klasikas pērles, aktuālās, kā arī studentu veidotās filmas. Filmu sarakstā iekļautas kinolentes "Četri balti krekli", "Mans draugs - nenopietns cilvēks", "Sprīdītis", "Emīla nedarbi", "Bize un Neguļa", "Piejūras klimats", "Tās dullās Paulīnes dēļ", "Vajadzīga soliste", "Seržanta Lapiņa atgriešanās", "Sviests", "Ceļojums uz Tukumu", Latvijas Kultūras akadēmijas studentu īsfilmas un citas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)