Banner 980x90

Liepājas kultūras projektiem konkursā prasītā summa sešas reizes pārsniedz pieejamo finansējumu

Liepaja24.lv
Liepaja24.lv

Liepājas Kultūras pārvaldes organizētajā kultūras projektu konkursā šogad saņemti 80 projektu pieteikumi. Kopējā summa, kas tiek prasīta projektu realizācijai, ir vairāk nekā 240 000 eiro, kas sešas reizes pārsniedz šim mērķim pieejamo finansējumu - 40 000 eiro, aģentūru LETA informēja Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Visvairāk pieteikumu saņemts mūzikas, dejas un vizuālās mākslas nozarē. Ar mazāku pieteikumu skaitu pārstāvētas kultūras mantojuma, literatūras, filmu, dizaina, arhitektūras un tradicionālās mākslas nozares. Vienam projektam var piešķirt finansējumu robežās no 500 līdz 5000 eiro.

Projektu vērtēšanas komisija 8.martā izvērtēs iesniegtos projektu pieteikumus. Konkursa rezultāti būs zināmi pēc 14.marta.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt Liepājas pilsētai nozīmīgu kultūras projektu īstenošanu dažādās kultūras nozarēs, kā arī starpdisciplinārus projektus. Šogad projektu konkurss tiek izsludināts vienu reizi, nosakot projektu realizēšanas termiņu no 2016.gada 27.marta līdz 2017.gada 26.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)