Banner 980x90

Liepājas policija aicina atsaukties aculieciniekus vardarbīgam konfliktam vietējā pludmalē

Rīga, 19.jūl., LETA. Valsts policija (VP) aicina atsaukties aculieciniekus gadījumam, kad vietējā pludmalē konflikta laikā pret vīrieti izmantots žņaugšanas paņēmiens, aģentūru LETA informēja VP.

Naktī uz 30.jūniju Liepājā, pludmales kafejnīcas "7.Līnija" apmeklētājam konflikta laikā ar citu personu nodarīti miesas bojājumi. Noskaidrots, ka pret cietušo veikts žņaugšanas paņēmiens, kā rezultātā viņam iestājās bezsamaņa un nodarīti miesas bojājumi.

Vīrietis ar gūtajām traumām nogādāts medicīnas iestādē.

Liepājas iecirkņa amatpersonas aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, kuri varētu sniegt jebkādu informāciju par notikušo un konfliktā iesaistītajām pusēm.

Tāpat policija aicina atsaukties vīrieti, kurš nodarīja miesas bojājumus cietušajam.

Aculiecinieki var zvanīt pa tālruņa numuru 6 3 404 654, vai arī 110 jebkurā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)